merhaba KİA ailesi Bildiğiniz üzere 1 ay önce sportage aldım. Aracı alırken bayii kullanma klavuzu daha gelmedi ben geldiğinde haber veririm dedi bende unuttum aramayı en kısa süre içinde ziyaret edeceğim bayii yi fakat hangi Tür belgeler almalıyım ? Şuan bana sadece kia deri çantasını ve garanti kitapçığını verdiler. Başka birşey yok. Birde yakıtı BP den alın v.s diye açıklamalı kağıt ve kart verdiler o kadar... Belgelerimi almaya gidince sadece kullanma klavuzu mu alacağım ? Sizlerde hangi Tür belgeler var ? Sattığım Fiat aracımda yedek anahtar kodu teyp kodu v.s olurdu. Bunlarda da var mı ? Teşekkür ederim
kullanım kitapçığını ing.ce verdiler ama kia nın sayfasında pdf şeklinde Türkçesini de indirebilirsiniz. Garanti belg. bp kartı (ben po dan alıyorum), deri çanta. okadar Anahtarların üzerinde kodları yazıyor zaten. biri kaybolsa diğeri var. ikisi de kaybolmasına karşı üzerindeki kodu biryere not edin yazıyor kitapçığında.
yok verilmedi. teybin üstünde sarı etiket vardı yapışık koruma. onu söktüm ben üstünde kod gibi bişey yazıyor ama o mu acaba?
Belge derken? Örneğin satis faturalari, teslim protokolu gibi belgeler mi yoksa kullanma klavuzu gibi kitapciklardan mi bahsediyorsunuz
Deri canta da neymis benim kullanma klavuzunu bp kartini kucuk cam cekcegi arabanin gumrukten gecis faturasini ve simdi hatirlayamadigim kucuk de bir kitapcigi torpido ya koymuslar teslim alirken hepsi ordaydi SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kardesim ben bp den aliyorum.atiyorum 10lt yakit aldiysam 100 puan veriyo o da 1 tl yakit demek oluyormus suanda yaklasik 1500 puan birikti bu ara bi depoyu fulliycem 40lt alsam 400puan daha verir zoor durumda 20tl yakitlik puanim olmus olcak SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sirf 20tl lik yakit alacam diye 2000puan biriktircem o da 200lt yakit demek o da nerden baksan 900tl para kardesim.keske 900 tl yakit aldim mi 90 tl beles verseler SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen buna da sukretmek lazim diger turlu 2000puana 5 tl yakit aliyosun SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi