yan çamların altındakı dış taraftaki lastıkler suyu süpürmüyor çekmiyor. Camı açıp Kapatınca sular yöne aynı kalıyor.lastıklerı ınceledım bır deformasyon yok neden su çekmez.sabahları yan aynalar görünmüyor elle camı sıkmem gerekmiyor dışardan Yardım lutfen
Merhaba.O lastikler sadece cam kapalı konumda iken sızdırmalık için.Camın hareketini incelerseniz son anda o fitillere yaklaşıyor.Öncesinde ise ayrık olarak inip çıkıyor olması lazım. Yani çalışma şekli öyle.
SiDede aynı durum varöi camı acıp kapatmama ragmen su damlacıkları kalıyor onceki arabamda acıp kapatınxa su damlacıkkarı sılıyordu Bi onerisi olan varmi
Ceratoda da aynı.Camı silmiyor.Son anda kapanırken fitillere temas ediyor.Çalışması öyle.Maalesef cerato bendeyken ben de her sabah camları çek çekle siler öyle yola çıkardım.
Kia araçların camları aşağı hareket ederken fitillere sürtmez yani silmemesi normal aşağı tuşuna basarken cam hareketini takip ederseniz eğer aşağı hareketlenirken içe alır ve fitilden ayrılır taki kapanana kadar onun için silmez
Benim hiçbir aracımda o fitiller camdaki suyu almadı, alması gerektiğini de düşünmüyorum camı aşağı indirdiğinizde çok az mesafe açılması lazım tam temas etmez. Aksi halde kuru havalarda orada biriken toz camı açıp kapattıkça camı çizer düşüncesindeyim.
Cama sürekli yapışık fitilli araçlar var, kullandım zamanında ancak çok verimli değildi ve zamanla başka sorunlar çıkıyordu (fitil tozlu iken yağmur yağınca camın çamur olması, camın çizilmesi, eskiyen fitilin camı temizlemek yerine daha beter bir görüş sağlar hale getirmesi gibi) ... Üst sınıf araçlarda belki bir çözüm vardır, incelemek lazım
2004 ford c-max ım vardı.Camda su izi diye bir şey olmazdı.Gayet güzeldi.Spo bu konuda biraz sıkıntılı