Merhaba, Yakıt ile ilgili bilgilendirmeye ihtiyacım var internette çeşitli bilgiler var ancak en iyi bilgi siz rio kullanıcılarından gelir. 2004 model 1.5 trend rio'm var , 50 tlye 320 km yol gidiyor (gaz 2tl), sizce normal mi ? Bide araçta 90-110 arası hafif bir titreme var 110 üstü hızda ve 90 altı hızda titremiyor. Balans yaptırdım fakat titreme gitmedi. Önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba.Balans yapılan yerdeki cihaz kalibrasyonu bozuk ise tam balans yapılamamış olabilir. Balans tam yapıldı ise sebep lastikleriniz olabilir.Ya da janttaki salgı.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, Yakıt olarak önceki dizel aracıma da shell markasını kullanıyordum. şimdiki kia'm içinde shell kullanmaya devam ediyorum. fakat shell de satılan fullsave ve nitro dizel arasında fark nedir? ben görevliye bir şey demeden kendisi nitro dolduruyor. uygun olduğunu söylüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yeşilledirirse sevinirim. Saygılarımla.
Iyı akşamlar fikrimce shel iyi bir marka almakla isabetli bi seçim yapıyorsunuz, ama tüm benzın ıstasyonlarında olan benzın yada mazotun katkılısı olan 3-4 kuruş farkla farklı ısımlerde olan seçenekleri ben şahsen tercıh etmıyorum , bır kaç kez denedım bır fark goremedım , bosuna fazla para vermek de ıstemıyorum, saygılar