arkadaşlar nette wireless kamera var çeşitli sitelerde fiyatlarda 75 - 150 tl arasında bulunmakta. hatta youtubeda bir uygulama da gördüm araçlara tablet işini profesyonelce yapan biri paylaşmış.. benim aracada tablet taktım.. benim anlamadığım geri vitese takınca ekranda kırmızı yeşil çizgi çıkıyor.. öyle bir uygulama araştırdım ama bulamadım.. onu nasıl ayarlamışlar anlamadım...bende tablet var wireless kamerada aldım diyelim uygulamayı nasıl bulmuş anlamadım
ayrıca her wireless kamera çalışmaz. wifi özelliği olan wireless kamera almalısınız. bildiğim kadarıyla trde yok ama çinde bol.
Çoğu kamerada o çizgiler standart olarak var.Mesela benim racımdakinde cizgiler tek renk sarı. Ancak multimedya da istenirse farklı renk seçeneklerinde o mesafe çizgileri açılıp kapatılabiliyor.Kamerayı alırken satıcıya çizgili olup olmadığını sorarsanız sıkintisiz doğru ürünü seçebilirsiniz.
Hocam bende wireless kamera bağladım. Kamera standart aracıma uygun olanı aldım. (ama uymadı birde ayrıyeten satılan wireless alıcı vericiler var bir tanede ondan aldım. Bağlantıya Başladım birkaç gün içinde tableti montajlayıp anlatacağım. Ama sizin tablettin otg-y desteği olmadığı için siz direk android uyumlu wireless kamera almalısınız. Gelen kameranın kutusunda uygulamanın barkotu vardır. O cizgilerse geri görüş kameralarında standarttır. Geri vites olayıda geri lambasından kamera elektriğini aldığınızda olay gerçekleşecek.