arkadaslar bu aralar volvo s40.lar gozume carpmaya basladı acaba nasıl bır arabadır bı bılgınız var mı gıdıp bayıye bıraz sorusturdum premıum paketı 62 bın tl'ye kadar bırakıyorlar.sızce 2. el durumu yakıtı servıs masrafları performansı vs. nasıldır düşüncelerınızı beklıyorum
Merhaba, Altyapı olarak focus ile aynı. İkincieli dizel olduğundan iyi. içi biraz dar. konsol fazlaca sade benim görüşüm tabi. alınıp rahatlıkla binilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. Ancak ciddi alıcı iseniz taşdelen otokoça gittiğimde 2011 modellerinde ciddi indirimler görmüştüm. Paket veya donanım olarak bilemiyorum ama 54 bin idi. İncelemenizi tavsiye ederim. syg,
teşekkürler arkadaşlar volvo ford'dan daha ıyı bır marka oldugu bellı focusla aynı şası demıssınız de isveç çeliği vs seyler duyuyorum şase ve kaporta bakımından focusla alakası yok dıyorlar fakat fıltre vs aynıymıs dıye duydum evet bu aralar ilgilenıyorum acılıyetı yok ama jetta focus ceed i30 vs. alacagıma dıyorum bıraz daha ust segment gıbı gozuken araca bınmek mantıklı gelıyor o kadar da pahallı degıl sahsen (i30 ceed vs dedım kendım saglam bı kıa kullanıcısıyımdır zamanında kıa kobra kamyonla basladım bu seruvene fakat fıyatları şaşırdılar artık) Birde arıza durumu servıs malıyetlerı nedır acaba
Valla bence ömrününsonunda olan bir araba ve tasarımı da artık demode , ortak teknoloji focus tercih ederdim şahsen bu iki araç arasında kalsaydım . Bizim testimizde okumuşsunuzdur belki öyle çok parlak bir otomobil değil kendisi ..
http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?t=2093 şimdi volvoda ford ortaklığı vardı mazda gibi şimdi bitti ancak s40 focus ve mazda 3 platform olarak aynı diye biliyorum. Muahkkaki üretim farklılıkları vardır. Ancak motor zaten aynı. kalite olarak focustan öndedir. Ancak demek istediğim yol tutuş konusunda sınıf referansı olan focus ile aynı özellikte olan bir araç. İmkanım olsa ben focus yerine tercih ederdim. en azından esp si var mazda 3 gibi..
http://www.kiaclubtr.com/showthread.php?t=2093&highlight=VOLVO+S40 Volvo s40 test linki burada benim bahsettiğim yeni focus tabii ki