10 kasım LPG KABLO

venga yardım hk.

'Venga' forumunda baranut1 tarafından 23 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. baranut1

baranut1 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba;
    2011 model kia venga aldım herşey çok güzel fakat bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.aracım 1,6 CRDI 128ps aracımın yol bilgisayarımda dizel yakıtı ne kadar fullesem de hep 578 yazıyor toplam gidilecek mesafe tekrar aynı şeyler kia tekniğe başvurdum biraz yol yapın felan dendi ortlama değer alır denildi.
    sonra program yüklendi, aynı birşey değişmesi adana-samsun yol yaptı yaklaşık 900 km gittim bir depo ile halen yakıtım kalmıştı fakat yine yakıtı full depo yaptığım da yazan mx.578.ne yapmayılım yada önerisi olan var mı?biraz uzun yazdım kusura bakmayın.

saygılarımla

2. oguz

oguz Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    sorun sadece fulledikten hemen sonra mı oluyor yoksa km yapsanız da değişmiyor yükselmiyor mu

3. ibrahim

ibrahim Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    578 mil olmasın sakın ! yaklaşık 930 km yapıyorda bana milmiş gibi geldi :) belki yol bilgisayarı ayar menüsünde km-mil ayarı falan vardır

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Kasım 2011
  4. kanki

kanki Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet KISA
    Araç Modeli:
    CEED
    Merhaba aramıza hoş geldiniz aracınızın yol bilgisayarındaki değerler genelde güvenilir değildir. Benim ceratomda maksimum 670 km gibi gösteriyordu bu konuda şikayet etmedim uzun yolda belirli bir seviye düşüyor sonra sanki hiç yol yapmamış gibi tekrar 670 gibi güncelliyordu. Onedenle ölçümleri yol ve yaktığım yakıttan hesaplıyordum. ve uzun yolda arcım 1000 ila 1100 km gibi o yakıtla gidiyordu. Diğer venga kullanan arkadaşlarımızın görüşü bakalım ne olacak. Onların aracıda maksimum 578 mi yazıyor. Sorunmu yoksa hepsimi aynımı o zaman belli olur.

5. baranut1

baranut1 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [arkadaşlar tekrar merhaba;
    yorumlarınızı okudum yol yaptıktan sonrada düzelmiyor şu anlama gelmesin km yapınca 578den düşmeye başlıyor.mil değil km onu bildiğim için ayarladım.
    mesela şirket aracı var başka marka onda aynı sorun yok.yanlış anlamazsanız yaklaşık bu güne kadar 7 ayrı araç kullandım bunların 2 si kia onlarda da yoktu sadece böyle bunda oldu önemli tabi ki değil okadar parayı verince tam olmasını istiyorsunuz .
    saygılarımla.

6. ibrahim

ibrahim Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    ilginç

Bu Sayfayı Paylaş