arkadaşlar kia venga ya esp,dijital klima ve bluetooth gibi özellikler eklenecekmiş yeni donanımına..nette böyle habere denk geldim ve bu yüzden venga alımını biraz erteledim..ama bu söylentilerin bir aslı varmı bilemiyorum..bir fikri veya bilgisi olan varmı...?
Venga'nın şimdi eli çok güçlendi modern oyuncaklarına kavuşması satışlara yansıyacaktır , fiyatlar biraz yüksek yalnız hak veriyorum da biraz sonuçta çok donanım güçlü motor 5 sene garanti var ama 47.000 tl de biraz fazla gibi ne dersiniz ?
Bugün sabah trafiğinde iki vengaya rastladım sanırım zamanla sayımız artacak Fakat esp nin donanımda standart olmaması boyle bir arac icin cok buyuk eksiklik diye düşünüyorum...
panaroma modeline 44.500 rakam isterken esp ve bluethoth lu ses sistemi ilavesi ile panaroma plus donanımına cıkardıkları araca 47.500 isteyen zihniyet bu araca 4 ileri otomatik koyar fiyat 52.000 olur ha 6 ileri triptonik şanzıman var derlersede allah muahfaza fiyat 60.000 bini sollar geçer hiç gereği yok
42400 e 128 ps panoroma almsk cok karlı oldu dıgıtal klıma esp bluetooth ve hız sabıtleyıcıye 5000 tl vermek ne kadar dogru olurdu? panoroma vers. 44000 sevıyesınde tum rakıp fırmaların onunde ıddıalı bır fıyat oluyor ama 5000o sevıyelerı olursa fıyat rakıpler ataga gecer dogal olarak