arkadaşlar malum havaların ısınması ile uzun yola çıktığımızda özellikle akşamları öncam ve panjur kısmına böcek ,sinekler çarpıyo ve lekeler oluşuyo ve normal yıkamada bunlar çıkmıyo geçenkerde oto yıkamada bi sprey sıktılar lekelerin hepsi aktı,benim kaput koruma var pompa tutmak istemiyorum bu tarz temizlik spreyi kullanan ya da tavsiye ettiğimiz bi yöntem varmı ?
Merhabalar , Aynı durumu hepimiz yaşıyoruz , 100 km hızdan sonra özellikle sinek böcek katliamı 2 katı artıyor Ben uzun yola çıkmadan önce muhakkak siyah renkli arabalar için olan hızlı cila uyguluyorum böylece kaporta komple kayganlaşıyor , ama yılda 2 kere kil uygulaması yapmak bu kayganlığın daha uzun süre kalmasını sağlıyor . Hızlı ciladan sonra sinekler tabiiki yapışıyor ama basınçlı su yada fiber bez ile sabunlu yıkamada çok daha rahat temizlendiğini göreceksiniz
Islak mendiller ilginç şekilde kıyafetlerimizdeki inatçı lekeleride çıkartmakta çok yardımcı oluyorlar Fakat ben mesela yan aynalarımı ne zaman ıslak mendil ile silsem kurur kurumaz gri bir tabaka bırakıyor