Benim aracım 2012 model Rio.Dün bir arkadaşımda 2009 model ceed var.Onun torpido gözündeki soğutmanın olması için yan tarafta bulunan kısmın bir vidalı düğme(adını bulamadım diye düğme yazdım)çıkarmış ve oradaki boşluktan içeriye soğuk veya sıcak hava verdiğini söyledi.Bendeki araçta bir mekanizma var ileri geri sürerek kapalı veya açık hale geldiğini söyledim.Acaba hangisi doğru?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirler mi?Diğeri 2009 model ceed de hız sabitleyici var.Acaba 2012 model Rio da hız sabitleyici var mı?
2013 rio hb var bende. Söylediğiniz sürgülü yeri ileri geri yaparak torpidodaki havalandırmayi aktif pasif yapabilirsiniz. Dedigim gibi 2013 için söylüyorum. RiO HB 2013 1.4 Sporty AT Tapatalk..
Ceedle rioyu kıyaslama aynı model gelen ceratolar bile birbirinde farklılık var Metin abi araştırmış görmüş araç son model olur özellik olmaz eski olur dolu olur
klima kanallarından birisi torpido gözünde de mevcut. manuel olarak o kapak açılıp kapatılabilir oldukça basit bir düzenek yani. cee'd için konuşuyorum ben en azından bende öyle.
Riocan da öyle açıp kapama görmedim ben. Geçen cumartesi klimanın filtresini çıkarıp temizledim ama gozume anlatılan tarzda bişey takilmadi. Foto ekleyebilirseniz rio için bir çözüm bulmayı düşünüyorum. Aslında peltier ile sogutulsa süper olurdu. Riocan
Estagfurullah özüre gerek yok. Konu ve soru farklı olunca fazla ilgi görmeyebilir. Birde aynı soru/sorun başkasında da varsa bu konu içinde göremez...
Benim 2012 model riocanda var bu ileri geri sürülen düzenekten. aracım 2012 yılının ilk serileri yani şu hız sabitleyici olmayan fancy modeli. geçen hava filtresini temizlerken gördüm. klima kanalı var orda da küçük bir delik. yani pek öyle işe yarar birşey gibi gelmedi bana. fotoğrafı da akşama eve gidince çeker yüklerim sizler için. torpidoyu açınca hemen solda bir kapak şeklinde ileri geri sürgü şeklinde.
teşekkürler. bende o ileri geri kayan parçadan yok. ama onun yerinde deliği plastik bir parçayla kapatmışlar. sanırım o parça çıkarılabilir. işte resimde sol altta dikkatli bakınca görülüyor