Arkadaşlar, ben Eylül 2014'te Ankara Opal firmasından Kia Sportaga Confort sıfır bir araç aldım. Aracımızı ailece beğenerek aldık. Şu an 15.000 lik bakımını yaptırdım. Çok memnunuz. Bu Kia formuna da o tarihten sonra üye oldum. Çok ta katkıda bulunduğumu tahmin ettiğim mesajlarım ve yeni açtığım konular oldu. Umarım faydalı olmuşumdur. Opal da (Ankara) Halkla İlişkilerde değerli insanlarla tanıştım. Hala dostluklarımız sürüyor. Bir problemle karşılaşırsam hemen bana yardımcı oluyorlar. Servisteki Müdür yrdc.sı da dahil. Hepsine ilgileri için teşekkür ediyorum. Ben 1976 yılında ehliyet aldım ve çeşitli araçlar ve değişik markalarda araç kullandım. İlk arabamı da 1987 yıllarında elde ettim ve daimi olarak sürücü koltuğuna oturdum. Allah kimseye kaza ve bela vermeden kullanmak nasib etsin. Bir Medya kuruluşunda uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra, Ekim 2015 ayı sonundan itibaren Müşavir olarak çalışma hayatımı sürdürüyorum. Arabamı seviyor ve aynı beğeniyi paylaştığımız sizlerle çeşitli konuları bu platformda paylaşmak veya sizlerin paylaştığı konuları takip etmekten büyük mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim. Sağlıklı ve kazasız nice kilometreler...