Merhabalar iyi forumlar bugün başımdan geçen garip bi olayı paylaşmak istedim sizle 4 5 gündür araç içinde ki kokudan sikayetciydim internete baktım forumları okudum . Sıcakta çok kaldiysa aracın koku yapabileceğini öğrendim zaten aracim siyah bütün günde santiyede gunes de duruyor. Hafta sonu musait im diye gittim filtreyi degistirdim koku kesti biraz. Sonra annemle tarlaları kontrole çıktık döndük. Çiftliğe geldik bagajdan köpeklerin ekmeğini çıkarırken bi fark ettim tamponun alt kısmı erimiş hatta komurlesmis kedi gözü dışa atmış kendini. Eğildim bi baktım egzoz yukarı çıkmış . Sonradan farkettim ki kokunn başladığı gün meğer benim geri geri sepeti ezdigim gunmus . Egzoz takoz u donmus yukarı çıkmış. Aldım kalınca bi bez aşağı doğru çektim. Düzeldi gelgelim tampon canımı çok sıktı.
Mahir kardeşime katılıyorum. Tampon onarımı yapan yerler var. Fiber tamiri diye geçiyor. Paramparça olan (yol kenarında kaldırım koruma olarak kullanılan topuz dubaya çarpma sonucu) megane tamponunu sıfır gibi yapmışlardı da inanmamıştım. Yeni tampon aldınız beni kandırıyorsunuz diye de iddaya girmiştim. Sonradan alttan bakınca gördüm yama yapılmış ve boyanmış . Orjinali gibi olmuştu
Arkadaşlar kusura bakmayin barajdayim yoğunum yarına cekim artık . Görünen büyük bi hasar yok suan kokuyuda kesti . Tamponda çok ısınmiyor
Çok geçmiş olsun, sensör de zarar görmüştür kedi gözü bu kadar eridiğine göre. Yine de şekil olarak deforme olmamış, bununla tekrar geçmiş olsun.