merhaba arkadaşlar, İnternet üzerinden satılan arabaları incelediğim kadarıyla bazı arkadaşlarımız gösterge panelinin türkçe dil desteğini bilmiyorlar sanırım. ya da nasıl ayarlanabileceğini.. Trip düğmesine elimizi biraz basılı tuttuktan sonra gelen menüde "Res" butonuyla hareket ederek ilgili yerden türkçeyi seçebiliriz.. (Radyo/mp3 çalar'ı da setup düğmesinden ilgili menüye girerek ayarlayabilirsiniz.. )
Ben bakımdan sonrada kontrol ettim hala türkçe desteği yok dil seçeneği görünmüyor yani serviste güncelleme gelmedi dedi bakalım bekliyom Tapatalk..
Arkadaşlar biliyorlar.Ancak 2014 öncesi riolarda Türkçe dil desteği yok.O yüzden sorguluyor arkadaşlar bu durumu.
2014lerde de yok abi.ekimde gelen postadakilerde varmis sanirim.ben agustosta aldim bende yok eylulde alan birisiyle konustum onda da yok forumda ekimde alanlarda var sadece o malesef SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baktim baktim ingilizce portekizce vs var turkce yok.ama teypte var SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi