arkadaşlar spoyler üzerinde bulunan fren lambası yanmıyor...servise sordum 300 küsür bi fiyat çektiler. bende kahkahayı patlattım)) dedim spoyler ne kadar ki lambası 300 küsür...spoyler i.in de 800 lü rakamlar çekince arkama bakmadan kaçtım)) arkadaşlar bunu bulacağım yada yaptıracağım bir yer var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
dışında her hangi bi kırık yok. anlayan bi ustaya baktırmak lazım...bakalım hayırlısı bi çözüm bulursam paylaşırım
Merhaba.Aramıza hoş geldiniz.Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim. İyi bir oto elektrikçiye bu onarımı yaptırabilirsiniz.Olsun olsun en fazla 50 TL olsun.Daha fazla olmaz.300 TL çok fantastik bir rakam.
eyvallah müdürüm hoşbulduk. dediğin gibi iyi bi elektrikçi bu işi halleder ama sıkıntı o iyi elektrikçi ustayı bulmak...ortalık merdiven altı imalatçıları gibi eline kontrol kalemi alan elektrikçiyim diye geçiniyor.bir nevi senin araç üstünde öğreniyor tamiri deneme-yanılma yöntemiyle...bende onlardan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. foruma katılmamdaki amaç sizin gibi işin ehli neyi nerde nasıl yaptıracağım ve sizin referans olduğunuz yerlere ve ustalara yaptırmak...50 değil 100 olsun ama 1.sınıf işçilik olsun...
İstanbul lu arkadaşlar size iyi bir oto elektrikçi tavsiye edeceklerdir.Benim maalesef İstanbulda tavsiye edebileceğim bildiğim bir elektrikçi yok.Kusura bakmayın:blush: