Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage Yol Tutuş

'Sportage Forum - Club' forumunda Arabacıadam tarafından 7 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. Arabacıadam

Arabacıadam Sürücü

Alınan Beğeniler:
    48
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erhan Akgöz
    Araç Modeli:
    Volkswagen Golf
    Arkdşlar Bu Videoda Dakika 6.47de araç Yol tutuşu denenmiş galiba 6.22de Girilen Bir virajda sıkıntı Yokta 6.45te girilen Virajda Sıkıntı var.Ben aracı Virajlı Yoldada Test ettim bana gayet yere sağlam basan Bir araç gibi geldi hem mekanik açıdanda Yol tutuşu test edilebiliyo esp kapandığı için acaba orda esp kapandığı içinmi arkası savrulmuş olabilir.Cünkü QQyü oraya aynı Hızda sokmuyorlar kafam karıştı Biraz

2. gogo46

gogo46 Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    484
    Gerçek Ad-Soyad:
    gökhan kavas
    Araç Modeli:
    kia venga crdi
    bence sadece kiada esp kapanıp denenmiş.fakat işin ilginci nissanın şasesi okadarda güçlü degilmiş.bagaj esnemeden dolayı kapanmadı bile.

3. Q7X51

Q7X51 Sürücü

Alınan Beğeniler:
    117
    Gerçek Ad-Soyad:
    Oğuzhan AKBULUT
    Araç Modeli:
    Kıa Sportage 1.6 Otomatik 2015
    Orda esp kapalı olduğu için Birazda sert girmişler viraja o yüzden olmuş olabilir.Ben Test ederken esp yi kapattım aracın arka tarafını Bile cok kolay yönetebiliyosunuz getirebiliyosunuz esp kapalı oldugu için dahada eğlenceli oluyor bence kesinlikle Yol Tutuşunda Bi sorun yok Çok güzel bir yol tutusu var aracın.Nissan QQ zaten kalitesiz Bir araç gerek son kalite kontrolleri içeriye aldığı sesler sorunları vs. say say Bitmez 3 arkadaşımdada QQ vardı 2014 model 3üde 2 ay kullanıp sattı 3ündede Tipik Qqdeki Kronik sorunlar belirdi ve sattılar.Kronik Sorunları Düzeltmesi lazım QQnün

4. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Bence adil bi karşılaştırma olmamış.

Bu Sayfayı Paylaş