arkadaşlar rusya da yapılan spo ve tiguan testinde frenaj, stabilite testin de spo daha üstün. arazi kabiliyetinde her 2 araçta aynı parkuru geçebiliyor. iç ve dış dizayn kesinlikle spo diyor. ilk kalkışta tiguan daha başarılı. burada keşke hyundai ix 35 de kullanılan 2.0 lt .lik daha güçlü olan dizel motor bu araçta da olsaymış diyorum.http://www.youtube.com/watch?v=6kiouLcakGo
Çok Güzel Araç , İx35 Den Daha Hoş Buluyorum , İx35 Deki 2.0 CRDİ Motor İle 4x4 Versiyonunu 60000 Tl Den Verselerde Alsak
Gerçek bir test yapmışlar, iki araç ta çok iyi bence.. Ben tiguanı da kullandım, sürüşü keyifli bir araç ama zevkler işin içine girince görsel olarak bence spo daha güzel, çok değil 2 yıl öncesine kadar bizim burada kia bayisinin yerini sorsanız kimse bilmezdi, şimdi ise bayinin önünden ne zaman geçsem içeride birkaç kişi oluyo, bunda sponun dikkat çeken tasarımının büyük payı var bence, alalı bir yılı geçti aracı görenler 'çok güzelmiş markası nedir?' diye soruyo hala..
zevkler tartısılmaz ama vw nin en çirkin arabası içi dısı anlamsız ve de coook pahalı,spom benim :thumbup1: bu paralara böyle arac bedava