MERHABA ARKADAŞLAR. 2012 MODEL SPORTAGE ARACIM DAHA ÖNCE CRUSE CONTROL VE START-STOP ARIZASI YAPIP BAYAĞI Bİ MİDE BULANDIRMIŞTI. CUMARTESİ GECESİ ARABADA BİR UĞULTU BAŞLAI SONRA KENDİLİĞİNEN VİTESTEN ATMAYA BAŞLAI. ARACI HEMEN ÇEKİCİYLE TRABZON KİA BAYİİNE GÖNDERDİM ARAÇ ŞANZIMAN DAĞITMIŞ!!! OLUR TABİİ Kİ KUL YAPISIDIR. KİA VE ÇELİK MOTOR ÖZELLİKLE ÇELİK MOTOR ARACIMIN BİREBİR TAKİPÇİSİ OLDU VE ŞANZUMANI KOMPLE DEĞİŞTİRİLECEK. GÜMRÜKTEKİ ŞANZIMANI ÇEKİP BUGUN TRABZONA YOLLADILAR ARACIM BUYUK IHTIMALLE CUMARTEİ ELİMDE OLACAK. EN GÜZEL YANI İSE HEMEN ERTESİ GÜN BANA 2014 MODEL 130 KM DE VW POLO İKAME ARAÇ ARTVİNDEN ARDAHANA ÖZEL ŞÖFÖR İLE GÖNDERİLDİ!!! SORUN HER NE KADAR MİDE BULANDIRICI OLSA DA İNSANLARIN BENİMLE İLGİLENMESİ MUTLULUK VERİCİ.
çok geçmiş olsun. dediğiniz gibi olur böyle şeyler. allah korumuş. umarım sorunsuz bir şekilde teslim alırsınız. çelik motorun müşterilerine böyle yaklaşması güzel
Geçmiş olsun, servislerin sorunlara bu şekilde yaklaşması, yaşanan sıkıntıları nerdeyse unutturuyor sanırım. Bir daha yaşanmaması dileğiyle tapatalk
arkadaşlar aracımın şanzımanı komple değişti. artık olarak 600 tl fark verip necvox dvd navigasyon taktırdım (yaklaşık 1200 tl indirim yapıldı) şimdi vites geçişleri biraz sert ama snaırım zamanla ararcı yenıden alıştırmam gerekecek