Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage mi satmaktan şimdilik vaz geçtim

'İkinci El Satanlar' forumunda ahmet.ahmet tarafından 13 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ahmet.ahmet

ahmet.ahmet Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ahmet ahmet
    Araç Modeli:
    Sportage
    Burda yeni üyeyim sportage me lpg sistemi ararken bu siteyi keşvettim ve aynı gün farklı sebebten aracımı satılığa çıkardım sitenizede satış yapılan bölümde satışla ilgili kuralı okuyarak ilan verdim aynen kuralı alta yapıştırıyorum
    ""sayın üyelerimiz;
    verilen ilanlarda link, resim, fiyat gibi bilgilerin bulunmasına dikkat ediniz. verdiğiniz ilanları takip altına alarak sonuçlanan işlemlerde ilanın kapatılması için forum yönetimine yada konu içeriğine yazınız. aksi takdirde ilanlar zamanla kapatılacaktır. ileriki zamanlarda ilanın tekrar güncel tutulmasını istiyorsanız yeni konu açmak yerine yönetimle irtibata geçerek konunuzun açılmasını talep edebilirsiniz.
    saygılarımla""
    Şimdi ilanımı ukalaca silen arkadaşa soruyorum ilan vermek için bu sitede belli bir süre üye olma şartımı var ben daha yeni keşvettim bu siteyi varsa kurallara ekleyin ki daha sona insanlara ukalalık yapmak zorunda kalmayın.
    Bir ikincisi aracımı şuan satmaktan vaz geçtim galericide değilim zaten saygılarımla.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Size kimse ukala ve ya benzeri bir hitap tarzında bulunmadı.Sorununuz varsa kişiye özelden yazın.Burada insanlara ve özellikle de yönetime ukala vb. ifadeler kullanmayın.Bu size özel bir davranış değil.Her yeni üye olup aynı gün ve ya ertesi günü aracını satmak için mesaj yazana aynı şekilde uyarıda bulunulur.Tesadüf olarak dün üye olup akşama dizel bir sportage bulup bugün de mevcut aracınızı satmaya karar vermiş olabilirsiniz.Ama bunu biz ayırt edemeyiz.Bilemeyiz de.Biz forum düzenini herkese eşit davranarak sağlamaya çalışıyoruz.Kurallarda yok mu?Şimdi koyuyoruz bu kuralı.
    Buyrun;
    'sayın üyelerimiz;
    verilen ilanlarda link, resim, fiyat gibi bilgilerin bulunmasına dikkat ediniz. verdiğiniz ilanları takip altına alarak sonuçlanan işlemlerde ilanın kapatılması için forum yönetimine yada konu içeriğine yazınız. aksi takdirde ilanlar zamanla kapatılacaktır. ileriki zamanlarda ilanın tekrar güncel tutulmasını istiyorsanız yeni konu açmak yerine yönetimle irtibata geçerek konunuzun açılmasını talep edebilirsiniz.
    saygılarımla

Yeni kural:
    Sadece aracını satmak için foruma üye olanların,üye olduğu gün ya da ertesi gün veyahutta 15 gün içerisinde 25 adet mesaj yazmadan 2. el satılık ilanı verenlerin ilanları silinir.
    Üye ilan ve ya diğer konularla ilgili soru/sorunlarla ilgili yönetim ile özel mesaj yolu ile iletişime geçmek durumundadır.'

Kimse size itham da bulunmadı.Siz de kimseye bulunamazsınız.

Son düzenleme: 13 Ağustos 2015
    tunademir45, ism@il ve Mahir bunu beğendi.
  3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    bide bu var kurallarda.
    5- Yönetime sorulmadan araç satışı yapmak / ilan vermek yasaktır.
    ...

Mahir, heh ve tunademir45 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş