Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage Lpg Kullanıcılarına

'LPG Sistemleri' forumunda Bozok tarafından 19 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Bozok

Bozok Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    gökhan
    Araç Modeli:
    KIA SPORTAGE
    Merhaba 2014 otomatik benzinli spo sahibiyim.

Form da yeniyim formu inceledim LPG konusunda hep bir istikrarsızlık söz konusu.
    Aracıma Lpg taktırma arefesindeyim sorularımı aşağıda belirtiyorum.

1.sportage lpg dönüşüm sonrası motor garantiden çıkıyor mu? yada lpg montajı yapan yer mi garanti veriyor?
    2.sportage için landirenzo sıralısistem lpg taktırıp en fazla kaç kilometre yapıldı şu ana kadar ve sorun yaşanıldımı ?

3.sportage için pirns brc sıvı sistem lpg taktırıp en fazla kaç kilometre yapıldı şu ana kadar ve sorun yaşanıldımı ?

4.Ankara da kıa yetkili servisine mi yaptırmalıyım yoksa sağlam dönüşüm yapan ustalara mı?

5. Aracınızın dönüşüm öncesi güncel benzin sarfiyatı ve dönüşüm sonrası güncel lpg sarfiyatları nelerdir.

6. Yakın zamanda sıralı sistem landirenzo veya başka marka taktırıan ve pirin brc veya başka marka sıvı sistem lpg taktıran arkadaşlarım maliyeti ne olmuştur?

Arabamı seviyorum herkes gibi tabi ki cebimi de:)

Kafam çok karışık hayli ile kusur işlediysek yazıda af ola saygılarımla teşekkürler

Navigator bunu beğendi.
  2. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Bu sorularınızı mevcut konularda sorabilir siniz. Hem lpg hemde lpdi sistemle ilgili konular var. Ordan devam ediniz.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş