Arkadaşlar daha önce multimedya sistemi sormustum. navimex aldim. Fena cihaz degil.. fiyatina göre iyi. ama cihazla birlikte gelen kamera plaka lambasinin oraya oturmadi. (malum 2014 model comfort paket spprtagelerde kamera yok) simdi acil kameraya ihtiyacim var..bu konuda bilgili veya tecrubeli arkadaslarin yardimini rica ediyorum.. kameralarin birde kablosuzu varmis sanirim.. (gerci kablolusunu bile bulamiyom, kablosuzunu nasil bulacam) bu arada kameram olmadigi icin 1 aylik olmayan aracimi geri cikarken baska bir araca vurdum ve arka tamponun ustundeki (stopu saran) plastik parcada boyalar kalkti ( Bu kazaya birde park sensorunu duymamam sebep oldu..kamera takilmadigi icin geri vitesde multimedya sistemi muzik sesini kismadi...bende araci gormeyip pat diye vurdum..( herneyse..kamera konusunda yardiminizi rica ediyom
http://www.aliexpress.com/premium/k...0&I18nSearchText=kia+sportage+rearview+camera Linkteki ürünler aracınıza göre.Ben de buradan kamera satın aldım ve halen memnuniyetle kullanıyorum. Tavsiye ederim