Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage hakkında bazı sorular

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Sait_spo tarafından 22 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. Sait_spo

Sait_spo Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Sait çakırgil
    Araç Modeli:
    Sportage
    Arkadaşlar merhaba. 2016 model sportage'larla (concept plus) ilgili olarak forumda ara yapıp da cevap bulamadığım şu konularda sorum olacak:
    1- kumandadaki alt butonda, aracın bagaj kapısı açık şekilli resmi var. Bagajı açıyor diye düşündüm, bastım fakat herhangi bir tepki vermiyor. O butonun görevi nedir acaba?
    2- bu araçlarda aynalar ısıtmalı mı? Ayna kontrol butonlarında ısıtma modu yok. Bu durumda aynalar ısıtmalı mı değil, yahut arka cam buhar çözücüye mi bağlı? Eğer ısıtma yoksa, servisler orjinal bulunduruyor mudur? mesela bu sadece en üst donanıma ait bir özellikse, ücreti ne ise vererek alt donanımlara üst donanımın istenilen özellikleri sonradan eklenebiliyor mu?
    3- aracın kitapçığında ön park sensöründen bahsediyor fakat özellikle denedim, önden yanaşmalarda herhangi bir tepki vermiyor gösterge ekranı. Bu sensör en üst donanımda mı var sadece?

Bilenlerden cevap bekler, şimdiden teşekkür ederim.

2. ssenih

ssenih Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    senih karaman
    Araç Modeli:
    sportage
    merhaba,
    1. iki saniye basili tutarsaniz merkezi kilit acilmadan sadece bagaj kilidi acilir ve sinyallerle size acildigini gosterir.bagajdan birsey alip/koyduktan sonra tekrar bagaji kapatirsaniz kendiliginden kitlenir ve sinyallerle kilitlendigini gosterir.
    2.bugu cozucuyu acinca arka cam ve aynalardaki rezistanslar otomatik olarak calisir.
    3.otomatik park sistemiyle calisir

3. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    1. Akıllı bagaj sistemi sizin araçta yok. O buton sadece bagaj kilidini açmak için kullanılıyor. Siz uzaktayken bagajdan biri birşey almak isterse o botuna basarak bagajı açabilirsiniz.
    3. Kitapçıklar standart Basım olduğundan orada yazan herşey sizin araçta yok. Zaten kitapta o donanımı tanıtırken yıldız işareti koymuşlardır.
    Sizin araçta ön park sensörü yok diye biliyorum. Gt lerde var. Akıllı parkla beraber sunuluyor.

Bu Sayfayı Paylaş