Değerli Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. 2014 model bir sportage gdi plus otomatik araç almak üzereyim. Concept plus ile arasında ne fark var bunu merak ediyorum. Ayrıca araçta cam tavan,sunroof ,4 koltuk ısıtma ,start STOP, anahtarsız çalıştırma,geri görüş kamera,bluetooth, otomatik vites,kendi kendine park etme vs bir çok donanım mevcut. 15 bin km de ve 70 bine anlaştık. Sizlerin de fikirleriniz çok önemli bu araç için sizler ne dersiniz alacağım fiyat iyi mi? Araç nasıl bir araç .şimdiden teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla
GDİ Plus ile concept plus aynı donanımdır. 70 e anlaşıp şehir dışına gidecekseniz 2-3 lira fazla fiyat haberiniz olsun. Benim kendi aracım manuel ve otomatik almak için satıyorum. Şuan 2014 70 e brc karma sistemli concept plusı alabiliyorum. Hatta yanına gitsem 70 den bile aşağı indirebilirim o derece yani. Hatta tüpsüz var bugün yanına gidicem araca bakıcam 67500 den yukarı fiyata alacağımı sanmıyorum normalde 67 ye zorlarım ama mersinde olduğu için eğer gıcıklığa gerek yok Bu aracın piyasasını 1 yıl gözlemimle (Her gün sahibinden de geziyorum) Bu yazacağım fiyatlar satılacağa ve alıcı bulacağı fiyatlar 2011: 50-54 arası(Arası çok geniş.) 2012:55-56. Ecodynamic olanı: 56-58 2013:57-59. Econdynamic:60-61 2014-15 comfort: Manuel 57-58. Otomatik: 60-62 2014-15 Concept plus: 67-68 2014-15 Premium: 70-72
aslında benzer fiyat aralıklarını konuşuyoruz. benim için artısı 12 bin km de olması. ikinci bir aile aracı düşündüğümden benzini pek takmıyorum kafama. seyehatleri genelde uçak ile yaptığım için sorun olmuyor. benim fikri bu fiyata alabileceğim en konforlu ve dolu araç olduğunu düşünüyorum.
Bu fiyatlara alınacak en donanımlı 4 araçtan bir tanesi diğer 4 araçta gene Hyundai-Kia grubunun aracı İx35 İ30 Ceed D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi