Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage ekstra özellik eklemek

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda heyula tarafından 18 Mayıs 2025 tarihinde açılan konu

1. heyula

heyula Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    Can
    Araç Modeli:
    2016 sportage 1.6 concept plus
    Merhaba arkadaşlar
    2016 concept plus sportage sahibiyim.
    Bildiğiniz üzere bu araçlara cruise control tuşu eklendiğinde özellik çalışmakta.
    Gösterge kısmında araçta fabrika çıkışı olmayan bir sürü özelliğin simgeleri bulunmakta.
    Göstergeye dikkatli bakıldığında drive mode, auto start stop simgesi vs gözükmekte. Ancak bu araçlarda bu özellikler için tuş takımı bulunmamakta.
    Aliexpresste gezerken birkaç tuş takımı gördüm. El freni tuşunun olduğu kısıma drive mode yazan tuş ve auto start stop simgesi olan tuşu eklemişler. Boyut ve bağlantı pin kısmı araçtakiyle aynısı.
    Şimdi benim teorim şu yönde;
    Cruise control için tuş değişimi yaptığımızda göstergede ki cruise control simgesi devreye giriyor ve özelliği çalışıyorsa, drive mode ve auto start stop tuşu için de elfreni tuş takımını değiştirirsek bu özellikler çalışmaz mı? Bunu deneyen varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
    Araçlarınızın gösterge kadran bölümüne flash ışığı tuttuğunuzda bahsettim tüm simgeleri görebilirsiniz.
    Teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş