Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage alma düşüncesi ve karar verme aşamasındayım..

Discussion in 'Sohbet' started by bozbey68, Jul 13, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bozbey68

bozbey68 Usta Sürücü

Gerçek Ad-Soyad:
    Ergün ÇİNE
    Araç Modeli:
    KIA SPORTAGE 2013 1.6 GSL PLUS ECO DYNAMIC
    Değerli KiaClubTr üyesi arkadaşlar,
    Ben yaklaşık 6 aydır yeni araba alma düşüncesindeyim.Aklımda belirlemiş olduğum tüm arabaları inceledim,hemen hemen hepsinin test sürüşünü yaptım..
    Şu an 2006 model Toyota corolla kulanıcısıyım.Aracımı sıfır almıştım.Aracımdam gayet memnunum ve hiç bir sıkıntım yok ve daha 70 bin km de..Ama işte değiştirme zamanının geldiğini düşünüyoruz...

Asıl konuya dönersem,şu ana kadar baktığım araçların hiç biri beni toyota'mdan ayırmaya yetmedi..Toyota'mla bütünleşmiş gibiyim...
    Bir dostum sportage'yi tavsiye etti...daha önce hiç aklıma bile gelmemişti.Çünkü ben hem sedan düşünüyordum hem de ne olacak kıa işte diyordum...
    Ta ki KIA bayisine gidip SPORTAGE'yi görene kadar..İçine binip test sürüşü yaptıktan sonra bu konuda ne kadar ön yargılı olduğumu anladım...
    Compact-Suv yada Crrossover düşünmüyordum ama yinede diğer markaları inceledim..bu konuda ailem de(eşim ve kızım)beni bu sınıf araca yönlendirip Spo yu da görünce tüm düşüncelerim değişti..
    Ve yaklaşık 2 aydır da incelemediğim yazı, forum, video, karşılaştırma kalmadı...
    Ve kararımı verdim spo alacağım...
    Ancak her şerde bir hayır var derler,tam arabayı alacakken memleketteki ekonomik değişimler,ve kıa nın fiyat değişimleri şu ana kadar sportage ile beni buluşturamadı..
    Terslik geldimi geliyor işte:sad:
    Ancak inanın tüm okuduğum olumsuz yorumlara rağmen( rampada aracın bayılması,yakıt sarfiyatı vs..toyota'mdam daha kötü olamaz herhalde).spo alma fikrim hala değişmedi...
    Sıkıntı şu ki bir kaç bayi ile tel görüşmesi ve 2 defa birebir bayi görüşmesinde her seferinde ayrı fiyat veriliyor bunu anlayamıyorum..Ayrıca son 1 hafta son 3 gün gibi yaklaşımlar beni hepten geriyor ve şimdilik dursun bakalım diyorum..
    Bir de yıl sonuna doğru makyajlısı gelecek sanırım,inanın şaşırdım kaldım...
    Bu konuda samimi yorumlarınıza ihtiyacım var...
    Düşündüğüm plus modeli....Herkese iyi forumlar diliyorum...

2. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Spo ile ilgili birçok konu var...artıları eksilerinden tutun, hissettirdiklerine kadar yorumlar mevcut. Yakıt tüketimi, problemleri, lpg sistemleri ve benzeri konularda var. Bunları incelerseniz iyi olur. Mevcut konular yüzünden konuyu kapatıyorum. Saygılarımla

3. heh

heh Yönetici Yönetici

Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    :thumbup1:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page