Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sportage 2008 Cruise control ve Farcamı

'Sportage Forum - Club' forumunda selahattin tarafından 18 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. selahattin

selahattin Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    selahattin ciftci
    Araç Modeli:
    Sportage 2,0 DSL 2008
    merhaba,sportec 2008 cruise control çalışma prensibini okudum ama pratikte sonuç alamadım direksiyon altındaki kolu on konumuna getirdiğimde panelde yeşil CC görünüyor hızım 110 km civarında ayağımı gaz pedalından çektiğimde hız düşüyor bastığım zaman hız yükseliyor .Anlayamadığım hız sabitlenmesi neden olmuyor.?satın aldığım kişi ne 4x4 neden CC kullanmamış kullanım kılavuzunu da bulamadığı için servisten 2006 ya kadar olanı vardı birebir örtüşmüyor resim ve ekipmanlar nerede hata yapıyorum veya sigortası atmış olabilirmi(sigortası varmı yokmu bilmiyorum sadece fikir yürütüyorum)..diğer sorunum far camının matlaşmış ve park lambalarının olduğu yer kaplaması çıkmış ya da vermiği soyulmuş gibi dalga dalga kararmış ..Parlatmak mümkün mü ya da cam plastiği değişirmi? çıkmacıdan al değiştir diyen oldu sizlerin fikri daha önemli benim için..Teşekkürler..

2. maviateş

maviateş Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    44
    Gerçek Ad-Soyad:
    Ömer F.Y.
    Araç Modeli:
    Ceed 2013 - 1.6 CRDI Otomatik
    abi eve gidince fotoğraflar ile orjinal kullanma kılavuzunu ben buraya atarım senin için.

selahattin bunu beğendi.
  3. selahattin

selahattin Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    selahattin ciftci
    Araç Modeli:
    Sportage 2,0 DSL 2008
    Teşekkür ederim..

Far konusuna da cevap veren olacak mı acaba ??

[Alıntı]diğer sorunum far camının matlaşmış ve park lambalarının olduğu yer kaplaması çıkmış ya da vermiği soyulmuş gibi dalga dalga kararmış ..Parlatmak mümkün mü ya da cam plastiği değişirmi? çıkmacıdan al değiştir diyen oldu sizlerin fikri daha önemli benim için..Teşekkürler..[Alıntı]

4. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Farın içerisinde nikelajı karamış ya da dökülmüş reflektörlere yapacak fazla birşey yok.İçinin açılıp reflektörün çıkmacıdan alınanı ile değiştirilmesi gerekir.Ya da gümüş folyo almanız gerekir.Gümüş folyo ile kararan yerlere heat gun da kullanarak yapıştırılabilir.

Far camı için ise http://www.kiaclubtr.com/threads/far-temizliği-uygulaması.1289/#post-25011

linkte örnek bir paylaşım var.Orayı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca benim farlarıma yaptığım tadilat esnasında far parlatma çalışması da mevcut;

http://www.kiaclubtr.com/threads/ce...non-ve-audi-stili-far-uygulaması-yaptım.1635/

selahattin ve u_d_cicek bunu beğendi.
  5. selahattin

selahattin Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    4
    Gerçek Ad-Soyad:
    selahattin ciftci
    Araç Modeli:
    Sportage 2,0 DSL 2008
    Merhaba ,Nikelajlı kısımlarda sorun yok sadece dış gövdede kararma var şeffaf plastik malzeme de soyulmuş gibi bir leke oluşmuş ya da tuzlu su kurumuş gibi içeriden olduğu için silinmiyor sökülmesi veya dış gövdenin açılması hakkında bir bilgim yok..

Ekli dosyalar:

• sag.jpg
      sag.jpg
      Dosya Boyutu:
      330,4 KB
      Gösterim:
      16
    • sol.jpg
      sol.jpg
      Dosya Boyutu:
      256,1 KB
      Gösterim: