Arkadaslar merhaba bugun basima kotu bi olay geldi yolda giderken karsidan gelen bi arac kendi seridinda park etmis bi arac vardi ve benim gecmemi beklemek yerine benim seridimi de ihlal ederek beni sikistirdi ve dikiz aynama carpti aynamin cami kirildi adam durmadan kacti gitti ilerde sikistirdim trafik cagirdim trafik adama kaza tutagina yaz bakqlim nasil oldu dedi adam ben ne yazacam felan yapti trafik ozman ben senin yerine yazarim dedi adama sinirli birbsekilde hayir bana ne den sorulmadi yaz denmedi merak ediyorum bide aynanin herseyi calisiyor fakat cami catladi 2006 sorento ex nerden bulurum kacnparadir acaba arkadaslar bilgi verir misiniz
Merhaba Geçmiş olsun . ucuz atlatmışsınız. Eğer aynada başka problem yoksa; camı tutan tırnaklar , motor hareketli kısım ,açılıp kapanması , sağ-sol -aşağı-yukarı hareketlerinde sıkıntı yoksa yani.. trafik sigortası exper vs. uğraşmayım camı alıp takayım derseniz. 45-50 tl fiyatı var. Fiyatı: 45.00TL Stok Durumu: Stokda var Ürün Kodu: 87603-3E200 Üretici: KIA MOTORS AYNA CAMI SOL KIA SORENTO 2002-2009 http://www.imparatorotomotiv.com/in...A CAMI SOL KIA SORENTO 2002-2&product_id=5902
gecmıs olsun, aksanında acılıp kapanısında bı sorun yoksa, saddece aynası ıcın tutnak falan ugrasmayın hıc, kucuk bır meblag tutar