Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bu bizim riolarda sogutmali torpido var ya o otomatik mi calisiyor yoksa bi dugmesi falan mi var? Bugun pet su koydum torpidoya 1-2saat sonra bi aldim kayniyor resmen.bakindim bakindim cozemedim bi turlu.bilen biri bi el ativerse ya bana SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torpido gözunde aç/kapa şeklinde havalandırma kanalı varsa sogutmalıdır. Yoksa ne yazık ki sogutma yoktur.
Peki bu sogutmayi klimadan mi aliyor? Yani sadece klima acikken mi calisiyor? Oyle bi sey olamaz herhalde SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz klimayi actiginizda eger o dedigim havalandirmayi da acarsaniz torpido gozune klima hattindan gelen soguk hava olacaktır. Klima kapaliyken orada sogutma olmaz
Anladim ismail abi cok tesekkur ederim ben kanali gordum ama ileri ittirmeye calistim gitmeyince herhalde sabit dedim meger geri cekmek gerekiyormus simdi hallettim ☺ SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyrunuz bu da fotosu uzerindeki plastik hareketliymis geriye cekilince sogutma aktif oluyo zaten ok isaretleri de gosteriyo.benden sonra ayni seyi merak eden arkadaslara yardim olsun SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi