Tüm KİA CLUP TR üyelerine merhaba : 12 yıldır lpg sektöründe kazanmış olduğum bilgi ,tecrübe ve edinimlerimi siz değerli KİA CLUP TR üyeriyle paylaşmak ,tüm sıralı otogaz sistemleri hakkında soru ve sorunlarınıza çözüm ortağı olabilmek için burdayım . keyifli paylaşımlarve forumlar dilerim . Saygılarımla SÖNMEZ USTA
Sönmez Bey Aileye hoş geldiniz , bir çok lpg li araç kullanan üyemiz var , deneyimlerinizden yararlanmak isteyeceklerdir muhakkak ...
hoşgeldiniz efenim bol lpg li arkadaşımız var, gün geçtikçe daha da artacaktır. malum benzin fiyatları
Sönmez usta hoş geldiniz...Her ne kadar şahsım adına LPG ye soğuk bakanlardan olsam da bilgi ve tecrübeleriniz, benim gibi düşünenlere konu hakkında en azından bilgi sahibi olmamızı sağlar...Paylaşım ,fikir ve tecrübelerinizi bekliyoruz..
Usta hoşgeldiniz. Ben ilk soruyla başlayayım o zaman 2012 Kia Rio Sedan sahibiyim. 1.4 CVVT Benzinli motor var araçta.Bu aracın lpg'yle uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz ve tavsiye eder misiniz arabaya gaz taktırmamı ? Bu araçta kullanılabilecek,tavsiye ettiğiniz markalar nelerdir ? Not: Aracı alalı bir seneyi geçti ancak 4500 km yaptım.Az km yapıyor olduğum için lpg'yi düşünmedim ancak günlük yapacağım mesafe artabilir bu yüzden soruyorum. Şimdiden sağolun.