Arkadaşlar Merhaba, Aranıza yeni katıldım ve ilk siyah aracım. Seramik kaplama konusunda çok şeyler duydum ve endişelerim vardı. Daha doğrusu güven duymuyordum bir çok ürün ve şirkete. Foruma yazı açacaktım fakat deneyimim olmadan açmayı ve yorum yapmayı doğru bulmadım. Nitekim kendi aracıma uygulattım bu seramik işini. Tahmin ettiğimden daha iyi oldu, hatta usta üstünde toz bile eskisi gibi durmaz dediğinde içimden o kadar da değil dedim. Usta haklı çıktı. Uygulamadan önce çok fotoğraf çekemedim fakat sonrasında belli eden bir kaç detayı fotoğrafladım. Sizlerle de paylaşayım. Tüm uygulama Güneşli Ziebartta yapıldı. 1 sene sonra da ücretsiz yenileyecekler uygulamayı.
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Mutlaka söylemislerdir ancak ph nötr kaliteli bir şampuanla mikrofiber yikama aldiveni ve ya süngeri ile kendiniz yıkayın ve ya yıkatmayın. Benzinliklerdeki şampuanlar aşındırıcı kostik ya da tuz içerikli.O yüzden ömrünü inanılmaz kısaltır ürünün. Ben eski aracıma iki kez şimdiki aracıma da bir kez seramik kaplamayı kendim yaptım.Iyi bakarsanız uzun süre koruyuculuğunu devam ettirir.
Teşekkür ederim Hakan Bey , benim şartlarımda çok mümkün olmasa da elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım