Selam Arkadaşlar. Aracım 2006 1/5 dizel.cerato Üç bin devirde ve sonrasında siyah duman atıyor Neye bağlıyorsunuz Yakitta yükseldi. Buji olayindan olabilirmi acaba degissek nasıl olur bujilerle ilgili bilgim yok Çekişe etkisi varmidir Bilgisi olan. ...
seçenekler. 1-egr tıkanıklığı * 2 -map veya maf sensörü kirliliği 3 -yakıt filtresi 4- ıntercooler hortum sisteminde kaçak * 5-enjektör * 6- turbo *
Egr temiz, Sensörleri bilmiyorum, Yakıt filtresi dolmuş olabilir,çünkü son zamanlarda dibini bayağı çekti. Intercolur'un oradan azbi yağ kaçağı varbilmiyorum hortumdanmi, Enjektör leri 5000 bin km önce temizlettim, Turbo dan bilgim yok Ve nasıl sıkıntı olabilir.
Arkadaş olası problemleri yazmış , aynı şeyleri tekrar yazmak istemedim. Sadece tecrübe ettiğim ufak bir not : Hava akışmetre (debimetre,MAF sensörü) kontrolü GDS veya Carman Scan ile yapılırsa çok iyi olur. Rolantide 30 kg/h civarı değer üretmesi gerekir . ("MAF sensörü verileri" için diğer forumda konu var bakabilirsiniz.) LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kötü mazot almıyorum. Mecbur kalmadıkça. Üç kuruş ucuz olsa nolurki yakıt 100 litre de 3 lira yapar. Hiç gereği yok bence.
sen kötü mazot almak istemesn bile kötü mazotu iyi mazot diye pompalayan istasyonlar var. malum devir üçkağıt devri
Aynen doğru katılıyorum size. Tespitlerim sonucu hep yakınındaki işlek sehllden alıyorum. Yaklaşık beş altı gün önce Mecbur kaldım opetten aldim son derece benden yana sıfır puan. 40 tl yakıt aldım 7 küsür litre 65 km oldu ibre dibine gelmek üzere. 20km sonra ışık yanar. Şelin farkını anladım.yazdıklarım şehir içi km lerdir. Saygılar....