Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

silindirik tankı simit tank'a çevirme....

'LPG Sistemleri' forumunda ozrace tarafından 11 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. ozrace

ozrace Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    3
    Merhaba arkadaşlar yeni aldığım aracımda sıralı sistem lpg var ama marka söyleyemiycem sanki toplama yapmışlar:blink:
    üzerinde 40 lt silindirik tank var ama ayağının bir tanesi istetme boşluğuna geldiğinden muayene den geçmez diyorlar.ayrıca şamandıra kapağı yok ve dolum yeri egsoz tarafında yani herşeyi sorun:mad: anlamadığım bu aracın bir önceki muayeneden nasıl geçtiği:confused1: neyse bende madem deyişecek bagajında genişlemesi ve daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm simit tüp taktırmak istiyorum.fiyat olarakta tüp,şamandıra,bakır boruların diğer tarafa alınması 250-300 tl arası bi kaç yerden fiyat aldım ama herkeseda güvenilmiyor bu konuda.
    aranızda hem fiyat olarak uygun hemde güvenilir,işçiliği güzel bi yer bilen varmı?
    yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler...

2. maminci

maminci Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    10
    Gerçek Ad-Soyad:
    Mehmet Aminci
    Araç Modeli:
    Toyota corolla
    Ben de corsanın silindir tankını simit yaptırıcam, 2 hafta önce 300 tl dediler, muayene tekrarına gerek yokmuş, verecekleri belgeyle muayene zamanı işlemleri yaptırabilirmişim.

Bu Sayfayı Paylaş