Ustalarim merhabalar.ilk arabamla siftahi yaptim 2013 natty 19bin kmde aracim.şimdilik aklima takilan 2 sey var yardimci olur musunuz. Arabayi evin onune cektim. Gostergede Yakit tuketiminde (ortalamami\anlikmi bilmiyorum) 13.35\100 km yaziyor sizcede bi terslik yok mu? Cok fazla degil mi? Ne yapmam lazim.Sifirladim hemen.sifirladiktan sonra kullanmadim henuz. İkincisi ise aksam vakti oldugu icin farkettim.arabayi disaridan kitleyince iceride klimanin solundaki kapi kitleme isiginin acik oldugunu gordum yani her zaman acik mi olacak. Bu normal mi belkide komik gelebilir sorum size ilk aracim ve daha once hic kullanmadim.
Işık söner bir süre sonra merak etmeyin. Yakıt tüketimi aşırı fazla. Muhtemelen çok kısa süreli şehir içi kullanımın ortalamasıdır. Ortalama hızı da sıfırlayıp kendi kullanımınıza bakın ona göre kıyaslama yaparsınız. düzenleme: Hayırlı olsun aracınız
Tesekkur ederim. Evet kisa mesafe surduk hatta dur kalk cok yaptik evim de bayir sonunda zaten.Muhtemelen oyledir
Aracınız hayırlı uğurlu olsun sizlere , Mustafa Bey'e katılıyorum ortalama tüketimin doğru sonuç vermesi için daha uzun mesafelere ihtiyacımız var . Anlık tüketimle aracınızı istediğiniz zaman dizginleyebilirsiniz . 1.25 lik motor ile 6.5 litrelerde sanırım ilerleyebilirsiniz , tabiiki kullanım güzergahına ve trafiğin durumuna göre yükselebilir bu değer . Uzun yolda da 5 litrelerde sanırım gezebilirsiniz ..
13.35 yazabiliomu aga ben onu merak ettim virgülden snra tek deilmiydi biraz çok kısa mesafedendir düzelir E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabaa hayırlı olsun eğer sıfırladıktan sonra sadece 2 3 km gittiyseniz normaldir uzun yol yaptıgınız zaman 7 lere kadar gerileyebilir biz uzun yola cıkmadan sıfırladık 12 gösterdi yolda 6.1 e kadar dustu 90 km 100 km ort ıle 140 ort ıle 7.3 uzun yol