Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ses sistemi sonrası arızalar.Yardim ve yorumlarınızı rica ediyorum.

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda recepsekerci tarafından 10 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. recepsekerci

recepsekerci Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Recep Şekerci
    Araç Modeli:
    Rio 1.4 crdi fancy
    Arkadaşlar,büyüklerim,küçüklerim bir problemim var bilgisi veya fikri olanlardan yardım ve öneri rica ediyorum.

Yillarca Picanto kullandıktan sonra rioya geçiş yaptım(2 hafta oldu) kaliteli ses hastalığım var maalesef,araca geçtiğimiz cumartesi ses sistemi yaptırdım(çoğunun bilecegi kaliteli işlerini iyi yapan bir yer) fakat dün, merkezi kilit çalışmadi, kontağı açtığımda klima açıldı kapattım aracı çalıştırdım tekrar açıldı.4 5 sefer aynı şeyi yaptı merkezi kilitte çalışmadi tabi bu arada ses sisteminin enerjisini soktum 30dk lik yolculuk yaptım daha sonrasında denediğimde 2 problemde normaldi, güç kablosunu bir daha bağladım herşey normaldi. 1 2 saat içinde aracı 3 4 sefer daha stop ettim çalıştırdım klimada ve merkezi kilitte problem yoktu. Fakat az önce aracı çalıştırıp stop ettiğimde teyp saatinin tarihi sifirlandi 10 dk sonra müzik çalarken teyp kendiliğinden kapandı. Bu problemler sizce nedendir araçta kapasitör de mevcut nerde problem vardır yardım ederseniz memnun olacağım.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Geçmiş olsun.Kablolarda şaseye kaçak ve sıyrılmış izolasyon meydana gelmiş olabilir.Bu saydıklarım ses sistemi kapalıyken de meydana gelebilir.Tekrar geçmiş olsun.Uygulamayı yapan yer ile hiç görüştünüz mü?

Ouzaycbn bunu beğendi.
  3. recepsekerci

recepsekerci Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    1
    Gerçek Ad-Soyad:
    Recep Şekerci
    Araç Modeli:
    Rio 1.4 crdi fancy
    Teşekkür ederim görüştüm bakalim bizden kaynaklanmışsa ne gerekiyorsa yapalim dediler cumartesi gideceğim inşallah.Bu sabah baktığımda kapasitorun hagla kapanmadığını gördüm,ya kapasitörde problem var yada dediginiz gibi umarım büyük problemler çıkarmaz .

Bu Sayfayı Paylaş