Merhaba, aracımı alalı 4,5 ay oldu henüz 1.950 Km . Rio malum sorunların bir kısmı bende de var. özellşkle ön konsoldan gelen çıtırtılar patırtılar sinir bzucu. istanbulda haftasonu hava guzeldi on konsol ısınınca sesler biraz daha castu. artık kasislerde yada bozuk yollarda dahi ses gelmeye basladı bu durumda on tarafın okuduğum kadarı ile sokulmesi gerekecek. bunun içinde çok iyi bir servis olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum. Oğuzlar yazmayın gecen hafta notunu verdim . ampul değiştirmeye gittim farı nasıl sokum takmıslarsa dikatsizde on panjurun bosasını kaldırmıslar sinir oldum neyseki küçüktü rütüşle hallettik ama fara bu kadar dikkat eden konsolda napar ürktüm doğrusu..
Geçmiş olsun...yaptıranlar muhakak cevap yazacaktır. Kötü bir durum, bende sesi hiç sevmem. Spo şimdilik problem yaratmadı umarımda yaratmaz...
oguşlar satış departmanı ile aramız iyi ancak servisinde bir gevşeme bende hissediyorum gecen gittim bir kac iş vardı yan marşpiyel takılcak dedim aracı almaya gittim birsey yapmamışlar. enjektorleri kontrol edin dedim aracı aldım daha once asla olmayan duman atmasıyla karşılaştım. gunahları boyunlarına enjektorun icinden birsey mi cıkardılar diye kıllandım.
Geçmiş olsun.Can sıkıcı bir durum. Size de geçmiş olsun.servis hizmet kalitesinin sık sık distribütör tarafından kontrol edilmesi gerekir.
Servis Tavsiyesi Aracımı 15.000Bakımı için Gul-AL'a goturdum Personelin ilgi alakası cok iyi. Ustalar secilmis insanlar, guven veriyolar insana, gonul rahatlıyıla arabanizi birakabilirsiniz. Merakli vatandas olarak bakim suresince arabanin basinda ne yaptiklarini izledim. Temiz is guler yuzlu hizmet. Fakat 15000Bakimi icin fiyat pahali geldi. Bakim+Arka balatalarin degisimi 530.TL Tuttu ve icime oturdu
gerçekten çokmuş 15.000 km bakımı için 530TL gerçekten bana da yüksek geldi.Balatalar neden ilk bakımda değişti?
160TL Arka 2 teker balata seti! Ayrica 80 Lira da iskonto var fiyatta. Sanki Japon arabasi bizim kia 3-4 bin daha gider dedi servis, arkalar erimis. kadın gibi kullandıgım halde nasıl biter balata bende anlamadım
Neyse gerekliyse değişecek elbette frenden önemli şey mi var Benimkinin de frenleri de zayıfladı ilk hafta içi izin günümde götürüp hallettireceğim.
Merhaba.Şimdiki fren balatalarına amyant eklenmediği için eskiye göre daha çabuk bitiyor.Ayrıca umduğunuzdan çabuk bitmesine esp sistemi de neden olmuş olabilir. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi