Arkadaşlar, Aracım 2013 model 20.000 km de rio fancy hb kilometreyi dolduramadığım için yıldan garantiye gitmem gerekiyor resmi sitedeki bakım periyodunda 545 TL çıkarken kia sandıkçı da telefon ile 650Tl fiyat verildi bu rakam çok yüksek değilmi ? görüşlerinizi paylaşırmısınız.
Merhaba.KIA Türkiye internet sitesindeki bakım fiyatları tavsiye niteliğindedir.Yani aslında fiyat olayını servislerin kendisine bırakıyorlar.Sandıkçı biraz müşteriye doymuş bir servis.Genelde müşteriler memnunlar. Değişecek parçalar ve koyulacak yağı fiyat farkını oluşturuyor olabilir.Orijinal parçalar ile mi bakımı yapacaklar sordunuz mu?
Bana göre çok yüksek bir rakam vermişler size tavsiyem yakınınızda bulunan bütün kia servislerini arayarak fiyat alın derim. Ben şahsen öyle yapıyorum. 30.000 km bakım için burada benim ve diğer arkadaşların almış olduğu servis bakım fiyatları var size yardımcı olur http://www.kiaclubtr.com/threads/30-000-bakımı-İçin-servis-fiyatlandırmaları.2237/
15.000 bakımı yine sandıkçı tarafından yapılmış belgeleri mevcut. 20.000 de bu kadar fiyat istenmesi gözümü korkuttu açıkçası, hayırlısı artık cevaplar için teşekkürler.