selam arkadaşlar. elimde 5 mt şerit led var.bunu arabanın ön-arka tampon ve yan altlara bağlamak istiyorum.elektriği nereden nasıl almam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. düzeneği nasıl yapmalıyım.açma-kapama anahtarlı şekliyle.:confused1: şimdiden teşekkürler.
Karar Sizin Ama Yapılacak Bir Çalışma Değil. Hiçde Hoş Durmaz Yapacaksanızda Park Lambalarından Alabilirsiniz
ben vengaya yaptım çokda hoş durdu örnek olabilir size resimleri yüklemede sorun yaşadığım için ekte sundum
oldukça dikkat çekiyo zaten insanlar arabayı tanımıyo fazla böylece venganın reklamını yapmış oluyorum sanırım kendime 2.el piyasası yaratıcam malum venga fazla yok
Venga cidden güzel araba. Siz 2. El piyasasını düşünmeyin rahat rahat binin aracınıza. Bakın ne güzel bir aracınız var GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
teşekkürler bende çok seviyorum sonunda zarar etsemde önemli değil ondan aldığım zevki çoğu araba karşılamıyo dağ bayır tırmanıya banamısın demiyo
Ben spo yu almadan uzun bir süre önce kia izmitte outlet centre da stand kurmuş arabalarını tanıtıordu. Vengayı ilk oraada gördüm. Eşimle çok beğenmiştik...araçlarda ne yazıkki zarar ediliyor bazı araçların değerleri anlaşılmıyor göz göre göre beğenmediğimiz araçların ikinci eli yüksek, ne yapalım sloganımız şöyle olsun...en iyi araba benim araba. GT-B5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aynen öle ismail bey napalım ama ben mutlıuyum arabamla önemli olanda bu benim için napalım zarar edicemi bilebile aldım bunu