25 nisan 2016 tarihi ile ben de kia sahibi oldum 2005 model skoda fabia (çok memnundum) vardı çocuk olunca artık değiştirelim dedik ve aramaya başladım neredeyse bakmadığım araç kalmadı hayalim sw bir araçtı passat varyant ford focus sw vs. hepsine baktım aklımda kalan 1.subaru outback 2.subaru levorg 3.passat varyant gerçekten bir araç amaca ve güvenliğe önem vermişler.Tabii fiyatları görünce canım sıkıldı opel e gittim sw için kia ile aynı yerdeler ankara da yaşayanlar bilir opalda aklımda yokken kia ya yöneldim karşıma bir sw araba neyse hoşuma gitti fiyat da bize göre yine yüksek ama birşey beni itti aramadık bayii bırakma yayıp en sonunda edremit kia bayisinde 2015 modeli buldum (fiyattan dolayı) 75.500 manuel (manuelciyim) concept plus sw aldım çapımızın üstünde bir araba aldık ama inşallah hayırlı olur tek sorun çok tikli biriyim sıfır araç almak çok güzel bir duygu Rabbim herkeze nasip etsin işte böyle arkadaşlar aranıza katıldım Ankara dayım bahçelievlerde yaşıyorum 30 yaşındayım memurum ....
hayırlı olsuun güle güle kullanın gerçekten çok ayrı bir duygu tekrar nasip olur inşallah yaşamak Allah isteyene de nasip etsin.kazasız belasız güle güle kullanın dileklerimle hoş geldiniz aramıza