Bende kayaları hiç sevmiyorum ama sandıkçılar ile çok iyi şeyler duymuştum. Demek ki o da hikaye çıktı. Başka yetkili servis yok diye biliyorum. Eğer garanti sizin için önemli değilse güzel bir özel servis/usta bulmakta fayda var.
aracın yağ bakımı yıl olarak geçmiş, bende başka bir yerde yağ değiştirdim bu nedenle garantisi kalmamıştır. sandıkçılar çok pahalı, özel servis bulursam sakaryada paylaşacam burada. gerçekten çok lazım iyi bir servis.
Bende aracın bakımlarını 15-18 aya çıkardım. Her sene gitmeye gerek yok. Ona rağmen servise gidip kendi isteğim doğrultusunda istediklerime bakım yaptırıyorum. Örneğin hava filtresini 2 sene değiştirmedim, temizdi. Eski aracımda kendime izmit sanayide güzel bir servis bulmuş hep ona gidiyordum. Bence biraz araştırarak özel servise yönelilebilir. Burdan paylaşım olursa sakarya adına güzel olur. Hayırlısı olsun
Saygılar. Spo ile ilgili bakım konuları oluşturdur. Ordan da paylaşım olursa iyi olur. Spo severlere bilgi paylaşımı yapmış oluruz. Şimdiden hayırlı olsun