merhabalar kia cı dostlarım adım kadir özkan istanbul da yaşıyorum 31 yaşındayım meslegim oto kaporta mekanik ve şuan aktif olarak 5 yıldır özelbir şirketin ceo sunun makam şöförlünü yapıyorum ilgi alanım otomobiller ve model uçaklar uzun yıllardır araç sahibiyim ama ilk kez asyalı bir otomobilim oluyo aslına bakarsanız cok cekingen baktıgım bir durumdu ama zamanla beyenmeye kullandıkça sevmeye başladım önyargılarımdan kurtuldum önceki aracım fiat palio 1.3 mltıjetti ondanda cok memnundum ama degişiklik zamanı geldini düşünerek kiaya kavuştuk şuan aktif bir forum olan teampalionunda istanbul il başkanı ve adminiyim ordada güzel konulara ve buluşmalara imzalar attık burdada samimi bir ortam oldunu düşünerek aranıza katılmak istedim herkeze birkez daha slmlar olsun.
merhaba hoşgeldınız . bende bu sabah katıldım . forumda aktif olup rionuzun resimlerini görmek dileğiyle.
arkadaşlar candan hoşgeldin dilekleriniz için cok teşekürler elimizden geldikçe nacizane bilgi paylaşımında bulunmaya çalışıcam herkeze aktif keyifli forumlar dilerim.
hoşgeldiniz.yeni bir kia'cı olarak şunu söyleyebilirim kia'cı olmak ayrıcalıktır fark yaratır. Saygılarımla.