Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Romano otogaz?

'LPG Sistemleri' forumunda erdentasbas tarafından 19 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. erdentasbas

erdentasbas Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçek Ad-Soyad:
    ERDEN TAŞBAŞ
    Araç Modeli:
    SPORTAGE
    Arkadaşlar herkese günaydınlar iyi bayramlar.Denizli de bir servisle romano otogaz hakında görüştüm(karma sistem sportage için) ilk başlarda sıvı sistem vardı kafamda ama o kadar bütçe ayırmam mümkün olmadı (6500 tl kadar) neyse servis sahibide bu kiti kullanıyormş memnun olduğunu ve şu aralar çok fazla montaj yaptığını söylediromano için.Ruhsat olayını kendim halledicem ve bana verdiği fiyat peşin 3100 tl .Sizlerinde bu kit hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

2. M.karataş

M.karataş Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    222
    Gerçek Ad-Soyad:
    Muhammet Karataş
    Araç Modeli:
    Kia Sportage 1.6 PLUS '2012'
    lpg düşünceniz güzel. ben sıvı sistem kullanıyorum son derece memunum. karma sistem kullananlar da var onlar da memnundur tabiki ama ben özellikle sıvı sistemi öneriyorum size. evet biraz tuzlu ama en azından sonrasında keyfini süreceksiniz.

3. Serdar

Serdar Yönetici Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    893
    Gerçek Ad-Soyad:
    Serdar
    Araç Modeli:
    c220 cdi
    Yarın servisini bulamayacağınız markalara yönelmeyin bence.

BUGR4H4N bunu beğendi.
  4. erdemegt

erdemegt Sürücü

Alınan Beğeniler:
    44
    Gerçek Ad-Soyad:
    Erdem
    Araç Modeli:
    Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Skypack
    Tsi icin bana romanonun en sorunsuz baska bir deyisle en az sorunlu kit oldugunu soylemislerdi, yalniz internette romanonun reklamini yapan ya da romano kullanip da soyle iyi boyle kotu diyen hemen hemen yok, romanonun gdi performansi nasil bilmiyorum, gdi icin 3700tl'ye marjet sivi sistem var, Kahramanmaras'ta üretiliyor ve yerli mali, ama fiyat konusunda su an sapitmis olabilirler, ayrica su an mevsim yaz, sivi sistemlerin en az sorun verdigi sicakliklar, kışın marjet performansini merak ediyorum, eger tutarsa yabanci markalari bitirir, tabi malzeme dayanikliligi da onemli, 2 sene sonra teker teker parcalar arizalanacaksa hic geregi yok, neyse konu romano, romano hakkinda açılmış sayfa dahi bulamadim, bulsam da 1-2 sayfa sonra bitmis paylasimlar.

5. BUGR4H4N

BUGR4H4N Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    196
    Gerçek Ad-Soyad:
    Bugrahan Güler
    Araç Modeli:
    2013 Sportage CONCEPT PLUS
    Olabilir ama karma sistemde Landirenzo ve Zavoli ye bakın. Romano bir ara 2000 liraya taktı montaj dahil. 3100 lirayı görünce çok fazla geliyor... Romano saf İtalyan ordan burdan parça almıyor diye biliyorum...

6. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Ben de serdar beye katılıyorum. İlk defa duydum. Belki çok güzeldir ama duyulmamış bir marka. Az sorun yaşanmasının sebebi ise fazla satamadıkları için.

Bu Sayfayı Paylaş