Sis farıda dahil nerde bulabilirim acaba bide park lambaları sarı yanıyor beyaz la degiştire bilirmiyiz? Bildiginiz oto aksesuar cı varsa link atarmısınız ? SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabanızın farları mercekli değilse''KESİNLİKLE XENON TAKMAYIN!!! Park lambaları beyaz ampul ile değiştirebilirsiniz. Park ampul kodunu öğrenirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Sis farına Xenon takmayın çünkü sis farı normal farların yetmediği durumlarda aydınlatması gereken far bu yüzden Xenon taktırmayın derim
Bnce bi xenon yaptırın mercekli ve gündüz ledli hem kimseye zararınız dokunmasın hemde harika görüş elde edin K im İ sterki A yrılmak
kolaylıklar.. baya konu başlığı gezdim fakat bulamadım, gözümden de kaçmış olabilir. gündüz farı bilindiği üzere sarı yanmakta ve sadece ampulü değiştirerek beyaz led monte etmek istiyorum. bunun garantiye bir zararı oluyor mu? tavsiye edebileceğiniz ampul markası var mı? teşekkürler.
kardeşim gündüz farı değişimi isimli bi konumuz olcaktı orda resimli anlatım var ampul cinsi de yazıo..rio bölümünden incele konuları görürsün.kendin değiştirebilirsin garanti ile alakası yok ama ampul olarak led deil de sistem olarak led gündüz farı istiyosan toyota gündüz ledi uyuyo.tabi farını açtırman lazım..bixenon konusunda da istersen yardımcı olurum