dün aracıma park halindeyken çarpılmış ya da sert bir cisimle vurularak sağ arka stopların olduğu bölümdeki plastik çatlamış, bu tek olarak satılır mı illa çift mi değiştirmek gerekir, ya da parça fiyatı nedir hatta değiştirmişken şununla değiştirirsen çiftini daha güzel olur dediğiniz öneriniz var mıdır
Çok geçmiş olsun. Ümraniye sanaayinde Kia araçlarının parçalarını satıp monte eden bir dükkan var. Bostancı ve Kartal'da da muhtemelen vardır ama oralara uğramadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum.
Geçmiş olsun...tek satılan yerler vardır tabiki ama satıcılar genelde çift satmak isterler birde çıkmacılara bakmak gerekebilir. Ben istanbulda otururken aracımla ilgili her malzemeyi kartaldaki sanayide buluyordum muhtemelen sanayideki dükkanlarda bulunabilir. Birde aracınızın kaskosundan hasarsızlık indirimini bozdurmadan belki halledilebilir. Konuşmakta fayda var. Tekrardan geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Ben 2 adet yan sanayi ürünü http://dawhois.com/www/alsarotoyedekparca.com.html den uygun fiyata almıştım.Tek tek te satıyorlardı.Ellerinde muhtemelen vardır.