Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rio Lastik Önerisi

'Rio Forum - Club' forumunda ozkanrio tarafından 15 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. ozkanrio

ozkanrio Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    Gerçek Ad-Soyad:
    Özkan Kılıç
    Araç Modeli:
    Rio
    Merhaba arkadaşlar,

Aracim 5 bin km de ve uzun yol yaptıkça aracimi daha iyi test etme imkani buldum. Rio nun sert suspansiyonlari malumunuz fakat üzerine birde kumho solus lastikler olunca araci alirken ekstra ses yalıtım yaptırmam ragmen yol sesi fazla gibi geliyor. Şehir içi kasislerde ve bozuk yollardaki konfor düşüklüğü de beni uzuyor. Sanırım lastikleri değiştireceğim. Bu durumu yaşayan ve lastik degisimi ile yol sesini ciddi derecede düşüren, konforu arttıran varsa lastik onerilerinize açığım. .

2. efebora06

efebora06 Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    180
    Gerçek Ad-Soyad:
    SERDAR GÜNGÖR
    Araç Modeli:
    Kia Sportage 2011
    Goodyear Efficent Grip Performance 10 numara lastik kullandım gayet sessiz bir lastik

3. simonmc

simonmc Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    162
    Gerçek Ad-Soyad:
    özkan kalyoncu
    Araç Modeli:
    Rio 2014 Hb - 1.4 crdi
    Goodyear 205/55R16 91V Efficientgrip Performance kullanıyorum birkaç aydır.

195 taban yerine 205 olunca sıkıntı olurmu diye düşünmüştüm ama ne yakıtta bir anormallik oldu ne de yol tutuşta.

Tavsiye ederim çok güzel lastik. Sessiz ve etiket değerine göre yakıt tasarrufu da sağlayacak bir lastik.

4. ozkanrio

ozkanrio Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    Gerçek Ad-Soyad:
    Özkan Kılıç
    Araç Modeli:
    Rio
    Good year bu model lastik kia test sürüşü aracında kullanıyordu. Dediğiniz gibi bana konforlu gelmişti. Sonra arabayı teslim alınca baktım üzerinde bu kumho lar var... Valla bozuk yollarda cok sarsinti oluyor arabanin aksami zarar görecek diye korkuyorum. Kia servisi takas yapar mı acaba lastikleri? Serviste Riosuna Lastik takasi Yapan var mı arkadaslar??

5. ozkanrio

ozkanrio Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    7
    Gerçek Ad-Soyad:
    Özkan Kılıç
    Araç Modeli:
    Rio
    Hocam peki eski durumuna göre Good year takinca araç nasıl gidiyor? Sarsıntılar zayıfladı mi yoksa yine ayni mi?

Bu Sayfayı Paylaş