merhabalar arkadaşlar bugün arabayı temizlerken sağ ön lastikte bir şişlik farkettim. lastikler daha 9000km yaptı fena bir çukura girdik heralde, değişmesi gerektigini düşünüyorum. peki tek balon yapan lastigi değiştirsek olur mu? digerleri 9000 km yaptı daha yoksa ön 2 lastiğide değiştirmek mi gerekiyor? birde şöyle bir sou sorayım lastik boyutları 195/55 r16 ön iki lastigi 205/55 alsam kötümü olur? işte resimlerimiz iyi forumlar
Geçmiş olsun kardesim.benim de lastik patladiginda arkayi öne aldik arkaya yenisini taktik.suanda 3 lastigim 15bin km de 1i 5binde benimkiler 205 patladiginda arkalari 215 yapalim onler 205 kalsin demistim pek tavsiye etmedi benim lastikci kuzenim.bana sorarsan butcen varsa direk bi takim lastik al kumholardan kurtul Kia Rio hb dizel sporty
Geçmiş olsun.Değiştirirseniz daha emniyetli olur.9000 km çok değil.Aslında tek lastik değiştirmekte problemi çözebilir.
Yedek lastiğin ufak olanlardanmı? Rio da nasıl çıkıyor bilmiyorum Eğer orjinal ölçülerle aynı ise yedek lastiğin onu öne tak. Balonluyu değiştir. Diğer sağlam olanı yedek yap. Önler takım değişmiş olur ve tek lastikle kurtarmış olursun. iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yanıtlarınız için teşekkür ederim bu gidişle tek lastiği değiştiricem ilerleyen zamanlarda kumhodan kurtulup bir takım alabilirim inşallah
Merhabalar lastikciye bi gösterin ama çok büyük bişey de yok gibi . 4 ünde Değiştirecekseni z bile jant destekli almanız bu tür sorunları ortadan kaldırır sanırım geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bende kumho lardan bıktım artık çok ses alıyor yolu hissediyorum. temmuz ayında kurtuluyorum inş
yaklaşık 1 ay önce kumho bayi ile görüştüm, lastiklerin iyi durumda olduğunu söylediler, zaten 9000km' deydi arkadan bir lastigi alıp öne taktık ve yeni lastiği arkaya taktık 1 aydır hiçbir sıkıntı yok bu problemide halletmiş olduk bu arada lastik fiyatı 170tl idi biraz pahalı oldu ama yapıcak birşey yok
bende bugün baktım ve balon yapmış ön sağ tekerlek. geçenlerde kaldırıma sürtmüştüm dar yolda ondan kaynaklandı galiba. bu lastiklerin 1 sene garantisi var sizce garantiden değiştirme yapabilirmiyim