Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rio kullanıcıları

'Rio Forum - Club' forumunda zimlanga01 tarafından 6 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. zimlanga01

zimlanga01 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar,

2004/2005 rio hb almayı düşünüyorum, aracın geneli hakkında ;kaporta mukavemeti, motor ömrü, iç döşeme kalitesi, yedek parça bulunabilirliği/fiyatı ve kronik hastalığı gibi konularda rio kullanmış tecrübe sahibi arkadaşların değerli bilgilerine ve önerilerine ihtiyacım var, paylaşırsanız mutlu olurum.

2. heh

heh Yönetici Yönetici

Alınan Beğeniler:
    9.422
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hakan Y.
    Araç Modeli:
    Eski Ceratocu
    Merhaba şimdiden aracınız hayırlı olsun.Seçim doğru.
    Benim aracın cerato.Ancak ortak konularda fikirlerimi belirtmek isterim.
    Motor kesinlikle sağlam.Dizel motorlularda kullanım kurallarına uyulduysa 2.el rio dan korkmayın derim.Yanlış kullanım yüzünden genellikle turboların ömrü çok kısalıyor.Ancak alacağınız aracı tanıdığınız ve güvenebileceğiniz bir oto ustasına göstermenizi tavsiye ederim.Yetkili serviste size bu bilgiyi verebilir.
    Benim aracım 2006 model.Bugüne kadar çok şükür problem sayabileceğim bir olay yaşamadım.

Yedek parçayı hem orjinal,hem de yan sanayi olarak çok rahat bulabilirsiniz.Serviste Kore den parça getirmek gerekse dahi bu en fazla 5 -7 gün sürüyor.Parça fiyatları ucuz.Bakım ücretlerini başka bir marka ile karşılaştırdığınız da bu durum ortaya çıkıyor.Kaportanın dayanım ve sağlamlığını da aracın toplam kilosunu sınıfındaki diğer araçlarla karşılaştırdığınız da çok rahat görebilirsiniz.Yani kaporta da sağlamdır.Bence alın.

3. ilkeRio

ilkeRio Sürücü

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 ve öncesi rio larda dizel yok.eğer bu kasadan bahsediyosak benzinli-gaz'lı olur motor ömürleri iyi konfor bakımında baya rahatlar alıpda rahat değil diyeni görmedim...hb demişsiniz rio5lerde hb var yani 2006 ve üzeri modelde bu modelde araca yılda 20 bin yaptırabiliyorsanız tabi ki dizel alın derim ama 3-5-10 bin diyorsanız benzinliye bakın ...

Bu Sayfayı Paylaş