Arkadaşlar 2014 Rio da bagaj kapısını kapattığim andaki ses sanki kapının altı aracın arka tamponuna degiyormus gibi oluyor ne dersiniz?
bizde 13 ve 14 var ikisinin karakterleri bambaşka 14 ün kapanma sesi daha farklı 13 ünki alışıla gelmiş ses.14 ünkü değiniz gibi daha bi farklı kilit mekanizması tık diye geçiyo yerine tarifi zor ama bizdede var bence normal bi anormaillik olduğunu düşünmüyorum.
bende 2013 ve 2014 arasında yalıtım farkı varmı diye merak ediyorum bence 2014 daha yalıtımlı geldi bana motor sesi farklı birz yol sesini de daha az alıyo sanki
e kapattığın zaman bak altından bişiy sok anlarsın..değse tamponun boyası çıkmış olur yada üstünde deformeler olur.o fitili ezip de değmez o tampona.sadeece değişik kapanması değmiyo aslında
Bagaj iç kısmının sağ ve sol köşelerine yakın yerde lastik takozlar olur. Saat yönünün tersine doğru çevirerek biraz dışarı çıkartın. Kapanma sesi normale dönecek ve daha tok bir ses gelecektir. Eğer bu da çözüm olmazsa bagaj kilidini biraz içeri alın.
Baktığimda zaten bir vurma degme izi yok ama ses öyle olunca yavas kapatma hissi yaratıyor.sivri contayi bilirim evet ona bakayim eren.cok gevsetmemek lazım tabi baskı yapmasin.
eğer plakanız gevşek ise bagajı kapatırken o da ses yapabilir. yada bagajın içerisindeki bagaj ile birlikte havaya kalkan plastik kısım da gevşemiş olabilir arkadaşlar...
evet toprağım o da ses yapıyo ama arkadaşın dediği biraz ayarlık ve yapısal bi mevzu bende hem 2013 hem 14 olduğu için aradaki farkı anlayabiliyorum