Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rio Bebek Oto Koltuk Tavsiyesi

'Rio Forum - Club' forumunda gear tarafından 19 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. gear

gear Sürücü

Alınan Beğeniler:
    14
    Gerçek Ad-Soyad:
    Semih
    Araç Modeli:
    Rio Sporty 1.4 DSL
    Arkadaşlar,

Bizim bebek mevcut ana kucağına sığmamaya başladı ve artık oto koltuğu alma vakti yaklaşıyor.
    Çok uçuk fiyatlı olamayan 9-18kg isofixli bir model düşünüyorum ama şöyle bir araştırınca herşey karıştı. Benim ilk gözüme takılan Chicco Oasis 1 modeli oldu ama yinede sizlerin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz modelleri de öğrenmek isterim.

2. ism@il

ism@il SUPER MODERATOR

Alınan Beğeniler:
    4.794
    Gerçek Ad-Soyad:
    ism@il
    Araç Modeli:
    Sportage 2012 gsl plus
    Bence 9-18 yerine 9-25 ya da 9-36 kg olanları almanizi tavsiye ederim. Yoksa 18 likleri bir muddet sonra degistirmek zorunda kalacaksiniz.

3. xiamen

xiamen Sürücü

Alınan Beğeniler:
    19
    Gerçek Ad-Soyad:
    yılmaz
    Araç Modeli:
    Venga
    9-18 grubunda Chicco Key 1 isofix kullandık, şimdi 15-36 grubundan Kiddy kullanıyoruz. Ben aldığımda 9-18 grubunda rahat etti oğlum, 9-36 olanlar minikler için pek rahat değil, yeterince yatma posizyonuna sahip değiller o yüzden çocukla denemeden almayın bence. Chicco dan memnun kaldık öneririm, sadece kumaşı biraz daha özel olabilirmiş onun dışında oğlum çok rahat etti Chicco da.

4. alperozkan

alperozkan Sürücü

Alınan Beğeniler:
    18
    Gerçek Ad-Soyad:
    Alper Özkan
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.4 CRDİ Fancy
    hocam KANZ Kaiser 9-25 kullanıyorum...İsofixli filanda değil ayrıca..kucak dolusu para vermek istemedim,çünkü gerek olacağına inanmadım..çünkü bu koltuklarda bence gayet yeterli(ki güvenli olmasa avrupada okadar onay belgesi verilmez) ..düz mantık şu,oto koltağunu sanki bir insanmış gibi gayet güzel emniyet kemerini takıyorsun,sabitliyorsun..sonrada çocuğu koyuyorsun,onada koltuğun emniyet kemerini takıyorsun..yanlarda darbe koruyucuda var..hatta koltuğa eğim verip hafif yatak konumunada geliyor...tavsiyemdir...ama karar sizin..

5. gear

gear Sürücü

Alınan Beğeniler:
    14
    Gerçek Ad-Soyad:
    Semih
    Araç Modeli:
    Rio Sporty 1.4 DSL
    Çocuğu oturmak da lazım gittiğim yerlerde sizin söylediklerinize de bir bakacağım. Teşekkürler.

alperozkan bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş