Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

RİO Araçlarımız Dikkat Etmemiz Gereken Konular

'Rio Forum - Club' forumunda cesursovalye tarafından 30 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. cesursovalye

cesursovalye Sürücü

Alınan Beğeniler:
    37
    Gerçek Ad-Soyad:
    volkan ak
    Araç Modeli:
    2013
    Arkadaşlar Araçlarımıza zarar vermemek için dikkat etmemiz gereken konuları belirtelim istedim.

Örneğin arcımızın aküsünden başka aracın aküsüne yada başaka aracın aküsünden bizim aracımızınaküsüne kablo ile takviye yapabilirmiyiz.Gene aracımız çalışmıyor ise tabiri caiz ise vurdurarak:haydar: çalıştırabilirmiyiz.Bu ve buna benzer konularda dikkat etmemiz gereken konular var ise burada paylaşırsak iyi olur diye düşünüyorum.

2. leandro

leandro Usta Sürücü

Alınan Beğeniler:
    77
    Gerçek Ad-Soyad:
    Can
    Araç Modeli:
    Rio Natty 1.25
    Çok kez başka aracı çalıştırdım takviye yaparak. ancak rio çalışmadığında vurdurmayın, başka araçtan takviye yapın.
    Bence rio için dikkat edilecek en önemli husus aracın önü yere çok yakın, çukurlara sert girmeyin. lastik basınçları 32 olsa da aracın burdu çok düşük olduğundan benim aracımın altı, önü sürekli bir yerlere sürtüyor. Tetenek oldum artık..

3. beyaz55

beyaz55 Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    431
    Gerçek Ad-Soyad:
    beyazıt bahadır
    Araç Modeli:
    2013 kia rio 1.4 crdi fancy
    Vurdurma olayı sakat araçlarımızda takviye ile çalışırsaa ne ala çalışmzsa çekici:)

K im İ sterki A yrılmak

4. Kaandur

Kaandur Sürücü

Alınan Beğeniler:
    8
    Gerçek Ad-Soyad:
    Kaan D.
    Araç Modeli:
    Rio
    Takviye yapılırken dikkat edilmesi gereken nokta kendi aracınızdan başka arabaya takviye yapılacaksa kendi aracınız çalışmasın çünkü şarj dinomasına fazla yük biniyor başka arabaya şarj etcek diye 600 tl'den olmayın.Birde vurdurma yapabilirsiniz ama 3 viteste 2 viteste yaptıgınız zaman bizim araçlar kayış olmadığı için zincirli olduğu için zincirin kırılma olayı daha çabuk oluyor.

5. emmare

emmare Sürücü

Alınan Beğeniler:
    38
    Gerçek Ad-Soyad:
    sait bilal
    Araç Modeli:
    Kia Rio concept 1.4 crdi 2015
    araci calistirdiktan sonra bir miktar rolantide calistirip hareket etmek, ozellikle uzun süreli veya devirli kullanimlarda stop etmeden once yine 1 dk kadar rolantide calistirip stop etmek...malumunuz bu konuda arac icinde bile uyari var...bilmeyen yoktur ama yazmis olalim.

efdal bunu beğendi.
  6. HANİFİ DMC

HANİFİ DMC Ralli Pilotu

Alınan Beğeniler:
    396
    Gerçek Ad-Soyad:
    hanifi DMC
    Araç Modeli:
    kia rio 1.25 fancy
    Başka yok mu ?

7. sarıyer adem

sarıyer adem Sürücü

Alınan Beğeniler:
    56
    Gerçek Ad-Soyad:
    adem çaglar
    Araç Modeli:
    2012 kia rio 1.4
    mesela uzun yol yaptıktan sonra disklere su vurmayın yada sıcakken araç yıkama yapmayın sonucu olarak sıcak soguk olayında disk metalı sertleşir.Ve frenlerde ses olayı artar.bendende bu olsun.saygılar

yesilsy bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş