Merhabalar 1 haftalık kia rio 2011 kullanıcısıyım.Size iki sorum olacak.Maalesef aracın kitaçığı yok ve internette de araştırdım bulamadım. Birincisi, gösterge panelinin ışıklarını kısabiliyor muyuz? Eski Renault Toroslarda bile olan özelliği bu araca koymuşlardır diye düşündüm,aradım herhangi bir düğme bulamadım. İkincisi ,ayarladığım radyo frekansı kontağı kapadığımda siliniyor.Daha önce kaydedilmiş muhtemelen Bursa rayolarının frekansları geliyor. yardımcı olursanız sevinirim
Aracinizin radyo,direksiyon kumandasi setleri siliniyorsa bu su sebebtendir teyb guc baglatisi hatalidir.teybe iki adet arti baglanir bitisi surekli elektirik verir.hafizayi korur.digeri acc dir kontagi kapattiginizda elektirigi gider.teyp acik unuttugunuzda kontagi kapatirsaniz teyp kapansin diye yapilmistir.marsa basarken ekran gidiyosa dedigim hatavar demektir. GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginize teşekkür ederim.Aracım eski kasa.Direksiyonda multimedya yok.Araç çalışırken radyoları kayıt yapabiliyorum,kontak kapayınca tüm kayıtlar siliniyor.
arkadaşların dediği gibi bu teyp in araca yanlış bağlanması sonucu doğan bir sıkıntı bendede vardı hatta teyp in 2 rengi vardır bırı mavi diyeri kırmızı ayarlıyabilirsiniz bunu ayarlıyordum sonra kontağı kapatıp açınca gene mavi oluyordu bir teyp ciye götürdüm aracı yaptılar 5 tl karşılığında
Hayırlı olsun tekrardan ,bende 7-8 ay oldu herhalde 2011 Rio sahibiyim.Yeni bir teyp taktım ben kafam rahat Kısma işini de soldan oluyordur herhalde bakarım yarın merak ettim ama gerek duymadım ben nedense hiç.