Kia Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Rio 1.25 Gaz yememw sorunu

'Rio Forum - Club' forumunda barisgul tarafından 4 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. barisgul

barisgul Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    5
    Gerçek Ad-Soyad:
    Barış GÜL
    Araç Modeli:
    Kia Rio 1.25 fancy
    Herkese hayırlı aksamlar.
    1.25 Fancy Rio 2013 model aracımda gaza basarken ilk anda tepkime vermiyor ve sanki böyle tıss diye ses gelerek tepkimeye giriyor.
    Öncelikle aracımda atiker microfast obd2 otogar sistemi bulunmakta ve birkaç sorum olacak
    1- Aracımın motor garantisi devam etmekte mi ?
    2- Garanti devam ediyorsa lpg taktirdigim için garanti dışı mı ?

Ayriyetten aracım gazda iken düşük devirlerde silkeleme yapıyor ve bugün lpg yi taktirdigim yere değil başka ustaya baktirdim ve benzinde böyle bir sorun yasamadigimi belirttim . Daha sonra aracı benzine alınca gaza bastı ve bana senin gaz tepkimesinde sıkıntı var sesi duyuyor musun dedi gercekten de tısslama gibi bir ses oldugunu farkettim ve bana dediği şu oldu normalde ayar yapıp gonderir parasına bakardı benim montajı yaptırdığım yer gibi bana dediği şu oldu bogaz kelebeginde veya enjektorlerinde sorun var ve bunun gaz sistemiyle bir alakası olmadığını söyledi sizinde fikirlerinize danışarak tecrübeli arkadaşlardan Yardımınızi bekliyorum . Gidip yetkili servise göstersem garanti kapsamına girecek mi ? Yoksa dışarda tavsiye edeceginiz bir ustaya mi baktırayım ...

2. TaylanMersin

TaylanMersin Acemi Sürücü

Alınan Beğeniler:
    11
    Gerçek Ad-Soyad:
    Hasan Taylan Özdemir
    Araç Modeli:
    Kia Rio Consept 2016
    Tüp taktırdığın an garanti dışı kalır motor. 2016 cvvt 1.25 var ben de lpg düşünüyordum garanti dışı denince vazgeçtim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş