2012 rio 1.4 crdi sporty aracım var. arabayı alalı 1 hafta oldu aracım 80 binde. bakımını filan yaptırdım ama böyle kötü tıkırtılı yollarda sanki gögüs e bişi vuruyorlar gibi yerindeen oynuyor gibi buda beni rahatsız ediyor. galiba kronik sorun serviste gögüs tamiri boslukları dolduruyorlarmıs . 2012 model aracım en son yetkkili servise 50 binde gitmiş garantiden tamirini yapıtabilirmiyim ?
tanıdık olmasına ragmen 1.000 tl para istediler. Kia da bas usta olan bi abim vardı o servis actı ona götürdüm. 400 tl ye yaparız garanti de veririm dedi. 100-150 tane yapmısımdır dedi. 10 a yakın serrtifikası var kia tarafından bayagı bilgi donanımlı usta olunca ona yaptırıcam bakalım ins düzelir
S.A Okan kerdeş aynı sorun bende de kia sporty mevcut ön konsolun oralardan aşırı ses geliyor. bende sorunu çözmek isterim birlikte yaptırabiliriz istersen. Nerede bu ustanın yeri il/ ilçe
Benimde rioda benzer tıkırtılar geliyordu , en son ortadaki dikiz aynasından geldiğini tesadüf eseri farkettim. Torpidodan geldiğini sandığım ses aynadan geliyormuş. Bağlantı kısmına silikon sprey sıktım tıkırtılar kayboldu. Ayrıca torpido gözüne metal birşey koymuşsanız oradanda ses gelebilir.
ve aleykum selam kardeşim. Yer antalda ya eski sanayi de . eğer bu taraflara yakınsan birlikte yaptıralım fiyatı biraz daha ucuzlatmış oluruz . sanırsam istanbulda oturuyorsun gibi hissediyorum
yok ustadım bende direk gögüsden geliyor özellikle kasisli yolda. tırtıklı yolda bezdiyor ki durdugum yerde gögüsü elime ittiriyorum hafiften oynuyor ve gıcırtı yapıyor cözümü sökülüp bolsukları doldurulup takılıcak %99